NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Διάκριση για τις λύσεις της Intracom Telecom σε δοκιμές διαλειτουργικότητας του ETSI

Διάκριση για τις λύσεις της Intracom Telecom σε δοκιμές διαλειτουργικότητας του ETSI

Η Intracom Telecom ανακοίνωσε την επιτυχή λειτουργία του ραδιοσύστηματος E-band UltraLink-GX80, στις δοκιμές διαλειτουργικότητας του 4ου mWT Plugtest του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Τηλεπικοινωνιακών Προτύπων (ETSI) για την υιοθέτηση τεχνολογίας SDN σε ραδιοσυστήματα.

Το εν λόγω E-band ραδιοσύστημα UltraLink-GX80, ενσωματώνει εγγενώς το πρωτόκολλο NETCONF στο λογισμικό του. Στο συγκεκριμένο Plugtest αποδείχτηκε η δυνατότητα της τεχνολογίας SDN να λειτουργεί στο επίπεδο της διαμόρφωσης και ενεργοποίησης δικτυακής υπηρεσίας από άκρο σε άκρο, υλοποιώντας Network/Service auto-discovery και E2E L2 (E-LINE) Service Provisioning.

Οι πάροχοι τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών μπορούν πλέον να μετασχηματίζουν αποτελεσματικά τα δίκτυά τους, να βελτιώνουν τη λειτουργική απόδοση και να παρέχουν καινοτόμες υπηρεσίες με ανώτερη εμπειρία χρήσης συνδυάζοντας τις επιδόσεις του UltraLink-GX80 με τις νέες δυνατότητες SDN.

Παράλληλα, με την αξιοποίηση της πλατφόρμας αυτοματοποιημένης διαχείρισης κύκλου ζωής δικτύου, uni|MS NLA Platform, η οποία ενσωματώνει SDN Domain Control αυτοματισμούς για την ενεργοποίηση δικτυακών υπηρεσιών, δυνατότητες διαχείρισης και ράδιο-σχεδιασμού, μπορούν να εξαλείψουν τις επιρρεπείς σε σφάλματα χειροκίνητες διαδικασίες και να αποδεσμεύσουν το εξειδικευμένο προσωπικό από εργώδεις επαναλήψεις.

Ο κ. Μιχάλης Κίσσας, διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης Συστημάτων Λογισμικού του Τομέα Λύσεων Ασύρματων Δικτύων της Intracom Telecom, δήλωσε: «Χάρη στις τεχνολογικές δυνατότητες της Layer 2 and IP/MPLS Embedded Software πλατφόρμας, η οποία ενσωματώνεται στα ραδιοσυστήματα της εταιρίας, υποστηρίζονται εγγενώς όλα τα SDN πρότυπα. Η ενεργή συμμετοχή της Intracom Telecom σε όλα τα Plugtests του ETSI στόχο έχει να γεφυρώσει τα πρότυπα και τις εξελίξεις της τεχνολογίας SDN με τα παραγωγικά δίκτυα των παρόχων».

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του Επιχειρησιακού Τομέα Ασύρματων Λύσεων της Intracom Telecom, επισήμανε: «Η ευρεία συμμετοχή διεθνών παρόχων υπηρεσιών και κατασκευαστών ραδιοσυστημάτων στο ETSI Plugtest αναδεικνύει τη σημασία της SDN τεχνολογίας στην αυτοματοποίηση των ασύρματων δικτύων μετάδοσης δεδομένων, ενός μετασχηματισμού απαραίτητου για τα δίκτυα του μέλλοντος. Τα προϊόντα UltraLink-GX80 and uni|MS NLA Platform με ενσωματωμένες δυνατότητες SDN, διαμορφώνουν ένα οικοσύστημα αυτοματοποίησης κατάλληλο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες για 5G και μεταγενέστερες τεχνολογίες».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr