NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

INTERCARGO: Ελέγχει πλέον το 32% του παγκόσμιου στόλου DWT - Ποσοστό ορόσημο​

INTERCARGO: Ελέγχει πλέον το 32% του παγκόσμιου στόλου DWT - Ποσοστό ορόσημο​

Η Διεθνής Ένωση Εφοπλιστών Ξηρού Φορτίου (INTERCARGO) έφτασε σε ένα ιστορικό ορόσημο για τα μέλη της, καθώς η Ένωση αντιπροσωπεύει πλέον το 32% του παγκόσμιου στόλου ξηρού χύδην φορτίου (DWT).

Η INTERCARGO, η οποία συνεδριάζει αυτή την εβδομάδα στο Ντουμπάι για τις εξαμηνιαίες ετήσιες συναντήσεις της, έχει πλέον στον παγκόσμιο στόλο της περισσότερα από 3.200 bulkers εγγεγραμμένα από περισσότερους από 155 πλοιοκτήτες/διαχειριστές/επιχειρηματίες ξηρού χύδην φορτίου, ενώ τα μέλη της συμπληρώνονται από 90 εταιρείες-συνεργαζόμενα μέλη που υποστηρίζουν τον τομέα.

Τα μέλη της INTERCARGO, τα οποία καλύπτουν 30 χώρες, διαχειρίζονται κατά κύριο λόγο πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου στις διεθνείς μεταφορές χύδην ξηρού φορτίου, όπως άνθρακα, σιτηρών, σιδηρομεταλλεύματος και άλλων χύδην εμπορευμάτων.

Για λογαριασμό των σταθερά αυξανόμενων μελών της, η INTERCARGO διαδραματίζει ενεργό ρόλο στη διεθνή ναυτιλιακή νομοθεσία, μεταξύ άλλων στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό, όπου έχει το καθεστώς Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (ΜΚΟ), και ως μέλος της Στρογγυλής Τράπεζας της ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Σχολιάζοντας την αύξηση των μελών, ο Δρ Κώστας Γκόνης, Γενικός Γραμματέας της INTERCARGO, δήλωσε: «Η INTERCARGO είναι μια ένωση με ισχυρή διεθνή φωνή και μεγάλη βαρύτητα στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Η προοδευτική πορεία ανάπτυξής μας τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με το υψηλό ποσοστό διατήρησης των μελών μας, αντικατοπτρίζει τη σημασία του αφοσιωμένου έργου που επιτελούμε για λογαριασμό των παγκόσμιων μελών μας».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr