NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Φραγκογιάννης: Η Ελλάδα έχει καταστεί αξιόπιστη και δυναμική οικονομία

Φραγκογιάννης: Η Ελλάδα έχει καταστεί αξιόπιστη και δυναμική οικονομία

Το ετήσιο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρηματικών Αγγέλων (Business Angels) λαμβάνει χώρα αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη, από τις 24 μέχρι τις 26 Μαΐου.

Πρόκειται για ένα συνέδριο, το οποίο, εκτός από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων, συνδιοργανώνεται από την Enterprise Greece, την HeBAN και την BEYOND, που συγκεντρώνει εκατοντάδες συνέδρους από όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και επιχειρηματικούς αγγέλους που θα έρθουν σε επαφή με Venture Capital Funds, επιταχυντές και φυσικά με τις ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις, με πρώτο τους μέλημα να προχωρήσουν τα σχέδια τους με επιτυχία.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στην έναρξη του συνεδρίου ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και Εξωστρέφεια, κ. Κώστας Φραγκογιάννης, τόνισε τη μεγάλη τιμή για την Ελλάδα να διοργανώνει για πρώτη φορά το μεγαλύτερο συνέδριο του είδους του στην Ευρώπη.

Ενώ υπογράμμισε τις υψηλές προσδοκίες για ένα τριήμερο γεμάτο συγκεκριμένες δράσεις, workshops και πάνελ με ομιλητές εξειδικευμένους στις επενδύσεις νεοφυών επιχειρήσεων.

κ. Φραγκογιάννης σημείωσε, ακόμα, ότι η Ελλάδα έχει καταστεί αξιόπιστη και δυναμική οικονομία, ενώ το ελληνικό οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων χαρακτηρίστηκε την ίδια περίοδο από ρεκόρ χρηματοδοτήσεων, εξόδων και εξαγορών.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr