NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime

Νέα τηλεοπτική διαφήμιση από την Anytime

Η Anytime παρουσιάζει τη νέα της τηλεοπτική καμπάνια για το 2023 με τίτλο «Χρειάζεσαι ασφάλεια. Όχι το δράμα», που εξελίσσεται μέσα από τρεις διαφορετικές ταινίες με έμφαση στα προϊόντα ασφάλισης αυτοκινήτου, κατοικίας και ταξιδιού.

Η νέα διαφήμιση προβάλλει την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση της Anytime στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται, προσφέροντας λύσεις και υπηρεσίες που διευκολύνουν τη ζωή τους και τους κάνουν να νιώθουν πιο ασφαλείς… «χωρίς δράμα».

Συγκεκριμένα, με χιουμοριστική διάθεση και πρωτότυπο τρόπο, ένα ζευγάρι σε θεατρική σκηνή μεταφέρει τους θεατές σε άλλη εποχή, συζητώντας για την αναγκαιότητα της ασφάλειας, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι να έχει κανείς κάποιον δίπλα τη στιγμή που τον χρειάζεται.

Η καμπάνια περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του brand, που κάνουν την Anytime να ξεχωρίζει, εξασφαλίζοντας προστιθέμενη αξία στους ανθρώπους και δημιουργώντας μία καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη, προσφέροντας κάθε στιγμή περισσότερα.

To νέο τηλεοπτικό spot φέρει την υπογραφή της Ogilvy και θα προβάλλεται το επόμενο διάστημα σε τηλεόραση, στα social media και στο youTube, ανοίγοντας έναν δυναμικό διάλογο στο καταναλωτικό κοινό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr