NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ο μαγικός κόσμος του IoT αύριο στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ο μαγικός κόσμος του IoT αύριο στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Συνεχίζεται η σειρά ημερίδων του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, στο πλαίσιο «Μήνας αφιερωμένος στην Τεχνολογία και στην Επιστήμη», καθώς έτυχαν μεγάλης αποδοχής οι προηγούμενες ημερίδες από φοιτητές και επαγγελματίες που τις παρακολούθησαν.

Πιο αναλυτικά, αύριο, Πέμπτη 1 Ιουνίου, 19:00 η ώρα θα διεξαχθεί η ημερίδα με θέμα: «Ο μαγικός κόσμος του διαδικτύου των πραγμάτων: τι είναι οι έξυπνες συσκευές;». Εισηγητής της ημερίδας θα είναι ο Δρ. Κωνσταντίνος Βασιλάκης, ειδικός στα πληροφοριακά συστήματα, κοσμήτορας της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας και καθυηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Επιπρόσθετα, στην ημερίδα ο Δρ. Βασιλάκης θα ξεναγήσει τους παρευρισκόμενους σε ένα ταξίδι στο διαδίκτυο των πραγμάτων, θα τους γνωρίσει τις συσκευές που το απαρτίζουν, οι οποίες επικοινωνούν μεταξύ τους χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, ανταλλάσσοντας πληροφορίες και εντολές για να διευκολύνουν τον άνθρωπο. Επίσης, το κοινό θα μάθει τους τρόπους επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των συσκευών, καθώς και το πώς αυτές μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή του καθενός.

Η ομιλία είναι ανοικτή και δωρεάν στο κοινό.

Για δήλωση συμμετοχής εδώ.

Στο τέλος της ομιλίας θα κληρωθούν αναμνηστικά δώρα.

Κατόπιν αιτήματος, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης.

Επόμενη Ημερίδα

Τετάρτη 7 Ιουνίου, 19:00.

«Οι μελανές οπές και η αιχμαλωσία του φωτός».

Δρ. Αντώνιος Α. Αντωνίου, αστροφυσικός.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.

Εγγραφές

Κάθε Δευτέρα που προηγείται των ομιλιών, θα ανακοινώνεται, στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και στην ιστοσελίδα του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών το θέμα της ημερίδας για την τρέχουσα εβδομάδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr