NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Οι Digital Nomads της Cisco στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Ρόδο

Οι Digital Nomads της Cisco στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Ρόδο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση με θέμα την ψηφιακή εργασία στο campus της Ρόδου, σε συνεργασία με τη Cisco.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση συμμετείχαν πέντε από τους δεκαεπτά Digital Nomads της Cisco που βρίσκονται στο νησί για πλήρως εξ αποστάσεως εργασία, στο πλαίσιο του προγράμματος των ψηφιακών νομάδων με κεντρικό μήνυμα “All roads lead to Rhodes” (Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρόδο), το οποίο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τη Cisco.

Οι 5 Digital Nomads της Cisco, που εργάζονται στα γραφεία της εταιρίας στην Ολλανδία, την Ισπανία, τη Δανία, τη Γαλλία και την Ιταλία, ανέδειξαν τη σημασία του καινοτόμου αυτού διεθνώς προγράμματος και μοιράστηκαν πτυχές των ρόλων τους – Virtual Sales Account Management, Technical Solutions και Systems Engineering – σε μια ανοιχτή συζήτηση με φοιτητές και την ακαδημαϊκή ομάδα.

Η δράση αποτελεί μέρος ενός συνολικότερου προγράμματος ενεργειών που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με στόχο την ανάδειξη της Ρόδου και άλλων νησιών ως ένα «έξυπνο» ψηφιακό νησί και ολοκληρωμένο προορισμό προσέλκυσης εξ αποστάσεως εργαζομένων, προωθώντας παράλληλα τον τουρισμό, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ο κ. Γιώργος Στεργίου, Διευθυντής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο campus της Ρόδου, δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία χρόνια η Ρόδος βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλων διεθνών projects με τη συμμετοχή κορυφαίων εταιριών και Οργανισμών που επενδύουν στα πεδία της έρευνας, της καινοτομίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Ρόδο στεκόμαστε αρωγοί σε πρωτοβουλίες και δράσεις καλών πρακτικών, ενισχύοντας έτσι τις γνώσεις και τις δεξιότητες της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Ευχαριστούμε την ομάδα της CISCO για την πραγματοποίηση της εξαιρετικής αυτής διοργάνωσης».

Η κα. Έλενα Πρασσάκη, Manager Marketing & Communications Country Digital Acceleration Networking Academy Program Cisco Greece, Cyprus & Malta, σημείωσε: «Βρισκόμαστε πλέον σε μια νέα εποχή εργασιακής κουλτούρας και από την πλευρά μας ως η κορυφαία τεχνολογική εταιρεία κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε στους εργαζομένους μας το περιβάλλον, τα τεχνολογικά και ψηφιακά εργαλεία για να ξεδιπλώσουν την δημιουργικότητά τους. Και όλα αυτά έγιναν πράξη στο νησί της Ρόδου. Επενδύουμε στους ανθρώπους μας, αξιοποιούμε στο έπακρον τα εργαλεία που μας παρέχει η τεχνολογία και το Πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων Cisco Networking Academy (NetAcad), ενώ εμβαθύνουμε και στις συνέργειες μας με την ακαδημαϊκή κοινότητα με την πεποίθηση ότι ο ευτυχισμένος εργαζόμενος είναι ο πιο παραγωγικός εργαζόμενος. Εκφράζουμε τη χαρά μας για τη συνεργασία με την ομάδα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr