NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

H νέα ιστορία επιτυχίας του Προγράμματος STARTAB Pajaritos Fine Art & Jewelry

H νέα ιστορία επιτυχίας του Προγράμματος STARTAB Pajaritos Fine Art & Jewelry

Οι ιστορίες επιτυχίας και οι επιχειρήσεις που ιδρύονται με τη στήριξη του STARTAB αυξάνονται συνεχώς και αφορούν όλους τους τομείς της Ελληνικής οικονομίας. Καταστήματα λιανικής, δημιουργικά studio, υπηρεσίες βιωσιμότητας, εκπαιδευτικά κέντρα, υπηρεσίες διαιτολογίας αποτελούν κάποιες από τις ιδέες που έγιναν πραγματικότητα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη, υποστηρίζοντας ουσιαστικά την αυτοαπασχόληση των νέων σε όλη την Ελλάδα.

Μια πολύ επιτυχημένη επιχείρηση με έδρα την Κοζάνη, που ιδρύθηκε με την υποστήριξη του STARTAB είναι η Pajaritos Fine Art & Jewelry. Η Αναστασία με μια ξεχωριστή αισθητική αντίληψη κατασκευάζει χειροποίητες δημιουργίες όπως, καπέλα, στέκες και κοσμήματα από πηλό και ξύλο.

«Όταν ξεκίνησαν όλα, μου φαινόταν αρκετά δύσκολο εγχείρημα. Είχα πολλές σκέψεις στο μυαλό μου για το πώς να ξεχωρίσω από τον ανταγωνισμό και πώς να επικοινωνήσω την ιδέα και το προϊόν μου στον κόσμο. Έπρεπε όμως να βγω από τη ζώνη ασφαλείας μου πολλές φορές για να πετύχω μικρά βήματα και να φτάσω εκεί που σχεδίαζα. Έμαθα ότι, σε μια επιχείρηση πρέπει πάντα να ρωτάς τους ανθρώπους που έχουν ήδη κάνει κάτι αντίστοιχο ή ήταν εκεί που θέλεις να είσαι εσύ. Η συμβουλή που έχω να δώσω είναι να είστε πρόθυμοι, να κάνετε ακόμα και μικρά βήματα για την επιχείρησή σας και να εργάζεστε για την επίτευξη των στόχων σας

Το εργαστήριο της Αναστασίας βρίσκεται στην οδό Τράντα 24 στην πόλη της Κοζάνης. Απευθύνεται σε γυναίκες που θέλουν να επιλέξουν κοσμήματα και αξεσουάρ ιδιαίτερης αισθητικής και να αναδείξουν το στυλ και την προσωπικότητά τους .

Tο STARTAB στοχεύει στη συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση των νέων να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες, να επιτύχουν οικονομική ανεξαρτησία, να τους δοθεί ευκαιρία για να αλλάξουν την ζωή τους και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Το STARTAB υλοποιείται από το Corallia με την υποστήριξη του Prince’s Trust International και προσφέρεται δωρεάν σε νέους ηλικίας 18-35 ετών. Ο στόχος του STARTAB είναι να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας της χώρας. Η εμπειρία των συντελεστών στην υποστήριξη νέων επιχειρηματιών και ένα ισχυρό δίκτυο συμβούλων είναι πολύτιμο πλεονέκτημα για την υποστήριξη startups που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εκκίνηση της οικονομίας.

Το Πρόγραμμα αποτελεί μία ασφαλή διέξοδο στις συνθήκες που επικρατούν, προσφέροντας δωρεάν εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση. Περισσότεροι από 330 νέοι και νέες έχουν λάβει συμβουλευτική καθοδήγηση ενώ 45 από έχουν ολοκληρώσει το επιχειρηματικό τους σχέδιο, με τη βοήθεια του μέντορα τους και το έχουν παρουσιάσει την Ομάδα Εκκίνησης Επιχειρήσεων για να λάβουν σχόλια ως προς τη βιωσιμότητα του.

Ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον στο startab.gr/apply-now. Εθελοντές μέντορες μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον στο startab.gr/mentors. Χορηγοί μπορούν να μάθουν πως μπορούν να στηρίξουν το Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Προγράμματος.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr