NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Εθελοντική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος από τον όμιλο Σαράντη

Εθελοντική δράση για την προστασία του περιβάλλοντος από τον όμιλο Σαράντη

Ο όμιλος Σαράντη και το brand SANITAS αποδεικνύουν τη δέσμευσή τους για την προστασία του περιβάλλοντος διοργανώνοντας την πρώτη εθελοντική ομαδική δράση καθαρισμού με τους εργαζομένους τους, υποστηρίζοντας τον σκοπό του Save Your Hood.

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 1 Ιουνίου, δράση στην οποία πάνω από 150 εργαζόμενοι του ομίλου συμμετείχαν στον εθελοντικό καθαρισμό του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Εμπορικού Ναυτικού και της ευρύτερης περιοχής.

Σε αυτή τη συμβολική προσπάθεια, οι εθελοντές συγκεντρώθηκαν στα Μελίσσια και ξεκίνησαν τον καθαρισμό δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και για την καλλιέργεια συνείδησης μέσω του εθελοντισμού και της ομαδικότητας.

Σύμμαχος της δράσης οι σακούλες απορριμμάτων νέας τεχνολογίας SANITAS Flex and Strong από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό όπου διαθέτουν ανάγλυφο πλέγμα και 3-στρωματικό φιλμ για ελαστικότητα και εξασφαλισμένη αντοχή ακόμα και για τα πιο αιχμηρά και «απαιτητικά» σκουπίδια, ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπουν καμία διαρροή.

Οι εργαζόμενοι του ομίλου Σαράντη κατάφεραν να συγκεντρώσουν μεγάλο όγκο απορριμμάτων, κατά κύριο λόγο πλαστικά και γυάλινα μπουκάλια, αποτσίγαρα, χαρτιά, σακούλες. αλλά και αλουμινένιες συσκευασίες αναψυκτικών και καλαμάκια. Συνολικά συγκεντρώθηκαν πάνω από 15.000 λίτρα απορριμμάτων καλύπτοντας μία έκταση περίπου 33.500 τ.μ.

Την ημέρα της δράσης μοιράστηκαν, σε όλους τους εθελοντές, πλήρως εξοπλισμένα kits, δείγματα αντηλιακής προσώπου Carroten, καθώς και μπάρες δημητριακών και χυμοί για ενέργεια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr