NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ρεκόρ συμμετοχών στον εταιρικό αγώνα δρόμου B2Run Aθens 2023

Ρεκόρ συμμετοχών στον εταιρικό αγώνα δρόμου B2Run Aθens 2023

O εταιρικός κόσμος έχει αγκαλιάσει το B2Run Aθens που διοργανώνεται αποκλειστικά για εταιρείες από την EY ZHN Greece, ξεπερνώντας φέτος κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών.

Στο B2Run Aθens 2023 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 1 Ιουνίου, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ), έλαβαν μέρος περισσότεροι από 2.200 συμμετέχοντες από 80 εταιρείες και διαφορετικούς κλάδους. Αξίζει να σημειωθεί ότι 50% από τους συμμετέχοντες ήταν γυναίκες και 50% άνδρες.

Έπειτα από την παρέλαση όλων των εταιρικών ομάδων στο εμβληματικό στάδιο του ΟΑΚΑ και την εκφώνηση του όρκου του αθλητή από την παγκόσμια πρωταθλήτρια του βάδην Aντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον διάσημο υπερμαραθωνοδρόμο Ντιν Καρνάζη, δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα για μία διαδρομή μόλις 5χλμ, έτσι ώστε να μπορέσουν όλοι να συμμετέχουν, είτε τρέχοντας είτε περπατώντας, βιώνοντας μία πραγματικά μοναδική εμπειρία με τους συναδέλφους τους. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μία άκρως διασκεδαστική συναυλία, βραβεύσεις των πιο γρήγορων αθλητών, αλλά και ομάδων και φυσικά άπειρη ενέργεια, χορό και χαμόγελα.

Η ΕΥ ΖΗΝ Greece μερίμνησε για την ανακύκλωση όλων των πλαστικών και χάρτινων συσκευασιών και με την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) συγκεντρώθηκαν 650 κιλά ανακυκλώσιμου υλικού. Παράλληλα, μέσα από το αθλητικό αυτό γεγονός, η ΕΥ ΖΗΝ Greece πέρασε ένα σημαντικό μήνυμα στηρίζοντας το έργο και τη δράση της οργάνωσης Aurora, που μάχεται ενάντια στη λευχαιμία και άλλα αιματολογικά νοσήματα.

Ανάμεσα στους χορηγούς του B2Run Aθens 2023 ήταν η Viohalco, με την πολυπληθέστερη ομάδα του oμίλου, η Μοτοδυναμική, που ανέλαβε και το ζέσταμα των αθλητών, η ETEM, η AVRA Water που φρόντισε για την ενυδάτωση των δρομέων καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς και η Eurobank Asset Management. Οι υποστηρικτές του αγώνα Melissa, Heineken, Bella Frutta και Goat it (Kayak) χάρισαν έξτρα απόλαυση στους συμμετέχοντες με το πιο λαχταριστό pasta, beer, fruit and ice cream party.

Στόχος του B2Run, που διεξάγεται σε 45 πόλεις της Ευρώπης και της Αφρικής, είναι να αναδείξει την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλληλοϋποστήριξη και τον αλληλοσεβασμό και να τονίσει τη σημασία που έχουν η συμμετοχή και η προσπάθεια και όχι απαραίτητα η νίκη. Ένα πολύ επιτυχημένο ευρωπαϊκό concept, που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εταιρίες με σκοπό οι εργαζόμενοι να κλείσουν νωρίτερα τους υπολογιστές, να φορέσουν τα αθλητικά τους και να περάσουν ένα ξέγνοιαστο απόγευμα, τρέχοντας και διασκεδάζοντας με τους συναδέλφους τους, αλλά και άλλες εταιρείες από τον ίδιο ή διαφορετικό χώρο. Μία δράση που συμβάλλει στην καλλιέργεια ενός ομαδικού πνεύματος και ενός ευχάριστου κλίματος βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινότητα στο γραφείο.

Η κ. Βάσια Μπιρλιράκη, διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΥ ΖΗΝ Greece, δήλωσε σχετικά με το B2Run Aθens 2023: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βλέπουμε το B2Run Aθens να μεγαλώνει συνεχώς κάθε χρόνο και να έχει γίνει πλέον θεσμός για τον επιχειρηματικό κόσμο. Ξεκινήσαμε το 2019 με 700 συμμετοχές και φέτος ξεπεράσαμε τις 2.000 αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η δουλειά μπορεί να γίνει διασκέδαση, αρκεί να το θέλουμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες που έγιναν για πρώτη φορά μέρος αυτού του συναρπαστικού ταξιδιού και έζησαν τη χαρά της εκκίνησης και του τερματισμού μαζί με τους συναδέλφους τους, βάζοντας τον αθλητισμό στη ζωή τους».

Βραβεύσεις B2Run Aθens 2023:

  • Βραβείο ταχύτερης γυναίκας 1η θέση: Κωνσταντίνα Μπάτσαρη (Deloitte).
  • Βραβείο ταχύτερης γυναίκας 2η θέση: Μαρία Πανταζή (360 Physio).
  • Βραβείο ταχύτερης γυναίκας 3η θέση: Ευθυμία Ταρινίδου (Cosmote).
  • Βραβείο ταχύτερου άνδρα 1η θέση: Γιώργος Παναγούλιας (Cosmote).
  • Βραβείο ταχύτερου άνδρα 2η θέση: Μιλτιάδης Μπάβας (Melissa Kikizas).
  • Βραβείο ταχύτερου άνδρα 3η θέση: Λουκάς Μαραγκός (360 Physio).

Τέλος, πιο γρήγορη ομάδα αναδείχθηκε αυτή της Cosmote, η Caudalie κέρδισε τις εντυπώσεις με τη θετική ενέργειά της και διακρίθηκε από την ΕΥ ΖΗΝ Greece ως η πιο ζωντανή ομάδα, ενώ η Cenergy έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών ως η πολυπληθέστερη ομάδα της φετινής διοργάνωσης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr