NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η ισλανδική PLAY ξεκινά τα δρομολόγια Αθήνα - Ισλανδία - ΗΠΑ - Καναδάς

Η ισλανδική PLAY ξεκινά τα δρομολόγια Αθήνα - Ισλανδία - ΗΠΑ - Καναδάς

Η PLAY, η κορυφαία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους από την Ισλανδία, εγκαινίασε με επιτυχία στις 3 Ιουνίου την πρώτη της πτήση από την Αθήνα, σηματοδοτώντας την έναρξη του πολυαναμενόμενου δρομολογίου της που συνδέει την Αθήνα απευθείας με την Ισλανδία και με προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Η PLAY θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα από την Αθήνα, με αναχωρήσεις προγραμματισμένες για κάθε Σάββατο και Τρίτη, ξεκινώντας από τον Ιούνιο έως την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2024.

Ως διακεκριμένος υπερατλαντικός αερομεταφορέας που συνδέει την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, η PLAY λειτουργεί από τον στρατηγικά τοποθετημένο κόμβο της στο αεροδρόμιο Keflavik της Ισλανδίας. Αυτή η κεντρική τοποθεσία προσφέρει στους ταξιδιώτες εύκολη πρόσβαση μεταξύ Αθήνας και Ισλανδίας. Από την Ισλανδία, οι επιβάτες της PLAY μπορούν να μεταβούν άνετα σε τέσσερις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ: Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Ουάσιγκτον και Βαλτιμόρη. Επιπλέον, οι επιβάτες της PLAY μπορούν να ταξιδέψουν στο Τορόντο του Καναδά, μέσω Ισλανδίας.

Οι ταξιδιώτες που επισκέπτονται την Ισλανδία θα μαγευτούν από τις εντυπωσιακές φυσικές ομορφιές της χώρας, που περιλαμβάνουν γραφικές θερμές πηγές, εντυπωσιακούς παγετώνες, τον ήλιο του μεσονυχτίου το καλοκαίρι και το μαγευτικό Βόρειο Σέλας το χειμώνα. Επιπλέον, η εκπληκτική άγρια ζωή της Ισλανδίας, με επιβλητικές φάλαινες και ζωηρά θαλασσοπούλια, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει τους επισκέπτες.

Από την πρώτη πτήση της, τον Ιούνιο του 2021, η PLAY επέκτεινε γρήγορα τον στόλο της, από τρία αεροσκάφη Airbus A320neo σε έξι το 2022. Το 2023, η εταιρεία σχεδιάζει να λειτουργήσει συνολικά 10 αεροσκάφη Airbus A320/321neo. Η PLAY είναι υπερήφανη που διαθέτει έναν νέο και σύγχρονο στόλο, με μέση ηλικία αεροσκαφών μόλις 2,3 ετών. Η δέσμευση της εταιρείας στην αριστεία διασφαλίζει ότι οι επιβάτες της PLAY απολαμβάνουν μια άνετη, ασφαλή και αξιόπιστη ταξιδιωτική εμπειρία.

Με ένα ολοκληρωμένο δίκτυο σχεδόν 40 προορισμών και έχοντας μεταφέρει με επιτυχία περισσότερους από ένα εκατομμύριο επιβάτες από την έναρξη των δρομολογίων της, η PLAY καταγράφει ήδη μία εντυπωσιακή πορεία. Μάλιστα το 2022 η εταιρεία πέτυχε ένα εξαιρετικό ποσοστό έγκαιρης άφιξης 87%, ενισχύοντας περαιτέρω τη φήμη της ως αεροπορικής εταιρείας που λειτουργεί με ακρίβεια και επικεντρώνεται στον πελάτη.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε τις απευθείας πτήσεις μας από την Αθήνα προς την Ισλανδία και από εκεί προς συναρπαστικούς προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά», λέει ο Birgir Jónsson, Διευθύνων Σύμβουλος της PLAY Airlines. «Με τον επεκτεινόμενο στόλο μας και τη δέσμευσή μας για εξαιρετική εξυπηρέτηση των πελατών μας, η PLAY είναι έτοιμη να φέρει επανάσταση στα υπερατλαντικά ταξίδια. Στόχος μας είναι να παρέχουμε οικονομικά, άνετα και αξέχαστα ταξίδια στους επιβάτες μας, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν νέους ορίζοντες και να δημιουργήσουν όμορφες αναμνήσεις με προσιτά αεροπορικά εισιτήρια. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους ταξιδιώτες στις πτήσεις μας και να τους μεταφέρουμε με άνεση και ασφάλεια μεταξύ Αθήνας, Ισλανδίας και Βόρειας Αμερικής», πρόσθεσε.

H Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Η άφιξη της PLAY στην οικογένεια του αεροδρομίου της Αθήνας είναι πραγματικά μια σπουδαία εξέλιξη, τόσο για τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας που αποκτά για πρώτη φορά απευθείας σύνδεση με την Ισλανδία και από εκεί με προορισμούς στις ΗΠΑ και στον Καναδά, αλλά και για τους επιβάτες μας που μπορούν είτε να επιλέξουν την Ισλανδία, ένα μοναδικό προορισμό απίστευτης ομορφιάς και ενδιαφέροντος, είτε να συνεχίσουν με “PLAY” διάθεση το υπερατλαντικό ταξίδι τους χάρις στο δυναμικό, ασφαλές και μοντέρνο προϊόν του νέου αεροπορικού συνεργάτη μας!

Από τη δική μας πλευρά, επιβεβαιώνουμε την υποστήριξή μας προς τον αεροπορικό συνεργάτη μας και ευχόμαστε στην εταιρεία κάθε επιτυχία, ασφαλείς και γεμάτες πτήσεις και συνεχή και δυναμική αναπτυξιακή πορεία!».

PLAY_at_Athens_International_Airport_060623.jpg?mtime=20230606170426#asset:418912


... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr