NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Έως τις 18/6 οι αιτήσεις υποτροφιών για το ΕΠΑΛ της ΑΓΣ από την Μπάρμπα Στάθης ΑΕ

Έως τις 18/6 οι αιτήσεις υποτροφιών για το ΕΠΑΛ της ΑΓΣ από την Μπάρμπα Στάθης ΑΕ

Δύο πλήρεις υποτροφίες για φοίτηση τα σχολικά έτη 2023-2024 και 2024-2025 στο Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής προκηρύσσει η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ΑΕ.

Οι υποτροφίες καλύπτουν το συνολικό κόστος των διδάκτρων, της διαμονής και σίτισης και αφορούν αποκλειστικά παιδιά οικογενειών παραγωγών, που έχουν συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ τα τελευταία τρία έτη. Οι υποτροφίες για τους υποψήφιους μαθητές για την Α' ΕΠΑΛ καλύπτουν μόνο τα δύο πρώτα έτη φοίτησης, ενώ για τους υποψηφίους μαθητές για την Γ΄ ΕΠΑΛ μόνο το τελευταίο έτος φοίτησης.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση και να αξιολογηθούν για τις προσφερόμενες υποτροφίες θα πρέπει να φοιτούν στη Γ' Γυμνασίου ή την Α’ Λυκείου τη σχολική χρονιά 2022-2023 ή να φοιτούν στη Β' ΕΠΑΛ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής τη σχολική χρονιά 2022-2023.

Επίσης, οι αιτούντες πρέπει να έχουν συγγένεια πρώτου βαθμού με τον/την παραγωγό που έχει συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ τα τελευταία τρία έτη. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν καλή επίδοση στη σχολική βαθμολογία και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ ένα από τα κριτήρια σχετίζεται με την οικονομική κατάσταση του υποψηφίου και της οικογενείας του.

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα κληθούν με τους γονείς τους σε προσωπική συνέντευξη με την Επιτροπή Υποτροφιών του ΕΠΑΛ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Κύριος στόχος της συνέντευξης είναι να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη της Επιτροπής να διερευνήσουν περαιτέρω στοιχεία της προσωπικότητας, των προοπτικών και της καταλληλότητας των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών είναι η Κυριακή 18 Ιουνίου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr