NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

​ BFF Banking Group: Τελετή θεμελίωσης του «Casa BFF» που θα φιλοξενεί τα κεντρικά γραφεία στο Μιλάνο​​

​ BFF Banking Group: Τελετή θεμελίωσης του «Casa BFF» που θα φιλοξενεί τα κεντρικά γραφεία στο Μιλάνο​​

Ένα χρόνο μετά τη σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες για την κατασκευή του κτιρίου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Τα εγκαίνια αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον Δεκέμβριο του 2024, παραμονή της 40ης επετείου λειτουργίας της εταιρείας.

Σήμερα στο Μιλάνο πραγματοποιήθηκε η τελετή για την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου του «Casa BFF», του κτιρίου που θα αποτελέσει τη νέα έδρα του Ομίλου BFF Banking Group - του μεγαλύτερου παρόχου εξειδικευμένων χρηματοοικονομικών λύσεων στην Ιταλία και κορυφαία εταιρεία υπηρεσιών διαχείρισης και εκχώρησης επιχειρηματικών απαιτήσεων – factoring – χωρίς δικαίωμα αναγωγής από τις Δημόσιες Διοικήσεις στην Ευρώπη. Στην Ιταλία η εταιρεία παρέχει και υπηρεσίες κινητών αξιών και εταιρικών πληρωμών.

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του έργου συμμετείχαν ο κ. Salvatore Messina, Πρόεδρος του Ομίλου BFF Banking Group, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Massimiliano Belingheri και ο κ. Enrico Pazzali, Πρόεδρος της Fondazione Fiera.

Στο πλαίσιο της τελετής ο κ. Salvatore Messina, Πρόεδρος του Ομίλου BFF Banking Group δήλωσε: «Η παρουσίαση του Casa BFF σήμερα και η τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου αποτελεί πηγή μεγάλης υπερηφάνειας για εμάς, αλλά και ένδειξη της δέσμευσης που επιθυμεί να αναλάβει η BFF, επενδύοντας σε ένα έργο που συμβάλλει στην ανάπλαση και την ανάπτυξη μιας ιστορικής συνοικίας της πόλης. Στο μυαλό μας, το νέο μας σπίτι είναι ένα σημείο συνάντησης, το οποίο είναι σε μεγάλο βαθμό προσανατολισμένο στην αμοιβαία ενίσχυση τόσο της εταιρείας μας όσο και της τοπικής περιοχής, προσφέροντας στην ευρύτερη κοινότητα υποδομές όπως έναν κήπο μέσα στην πόλη, ένα υπαίθριο αμφιθέατρο, καθώς και ένα μουσείο, το οποίο θα φιλοξενήσει τα έργα σύγχρονης τέχνης που εκτίθενται σήμερα στα γραφεία μας στο Μιλάνο και τη Ρώμη, και στο μέλλον θα μπορούν όλοι να τα θαυμάσουν».

Το «Casa BFF», το οποίο θα λάβει τις πιστοποιήσεις LEED Platinum και WELL Gold, αποτελεί μέρος ενός συνεχιζόμενου έργου για την αναμόρφωση των εγκαταστάσεων του Ομίλου. Πρόκειται για μια διαδικασία που έχει ήδη ολοκληρωθεί για τα γραφεία της εταιρείας στη Μαδρίτη της Ισπανίας (2020), τα οποία στεγάζονται πλέον στο Castellana 81 που έχει λάβει πιστοποίηση LEED Platinum, και για εκείνα στο Łódź της Πολωνίας (2019), τα οποία στεγάζονται πλέον στο συγκρότημα Brama Miasta που έχει πιστοποιηθεί με LEED Gold. Το Casa BFF στο Μιλάνο σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Paolo Brescia και Tommaso Principi του αρχιτεκτονικού γραφείου OBR.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr