NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Inspirational Spaces for People: Ρεκόρ συμμετοχών στα Interiors Awards 2023

Inspirational Spaces for People: Ρεκόρ συμμετοχών στα Interiors Awards 2023

Έμπνευση, δημιουργία, βιωσιμότητα και λειτουργικότητα ξεχώρισαν στη μεγάλη γιορτή της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων, interior και lighting design.

Παρουσία περισσότερων από 300 καταξιωμένων και πρωτοπόρων επαγγελματιών από τον χώρο της αρχιτεκτονικής, του interior και του lighting design πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Interiors Awards 2023 την Τρίτη 6 Ιουνίου στο House124.

Συνολικά 127 υποψηφιότητες απέσπασαν διακρίσεις. Σημειώνεται ότι φέτος τα Interiors Awards κατέγραψαν ρεκόρ συμμετοχών αφού σε σύγκριση με πέρυσι η αύξηση των υποψηφιοτήτων άγγιξε το 33% ενώ οι νέες εταιρείες που συμμετείχαν σημείωσαν αύξηση 40%, δείχνοντας τη δυναμική του θεσμού που αναγνωρίζεται από τους ίδιους τους επαγγελματίες της αγοράς.

Σημειώνεται ότι η BOUSSIAS events σε συνεργασία με την Κριτική Επιτροπή των Interiors Awards δημιούργησε νέες δικλείδες στη διαδικασία της αξιολόγησης, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής και αξιολόγησης υποψηφιοτήτων, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια, την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία της βαθμολόγησης. Τονίζεται ότι ομόφωνα η Κριτική Επιτροπή των Interiors Awards 2023 συμφώνησε και επιβεβαίωσε τη δέσμευσή της στις προαναφερθείσες αρχές και αξίες θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία του θεσμού των βραβείων.

Στο μήνυμά του προς όλους όσοι συμμετείχαν στα Interiors Awards 2023, o πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Interiors Awards 2023, κ. Μιχάλης Μαυρολέων, CEO της A&M Architects A.E. ανέφερε:

“Ολοκληρώνοντας την αξιολόγηση των 8ων Interiors Awards θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους της κριτικής επιτροπής, τον θαυμασμό μου για τον όγκο και την ποιότητα των υποβληθέντων υποψηφιοτήτων. Ήταν μια δύσκολη αλλά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διαδικασία, καθώς οι υποψηφιότητες έδειξαν το επίπεδο και την ποικιλομορφία της σύγχρονης ελληνικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης.

Ως κριτική επιτροπή, εκτιμήσαμε την επαγγελματική προσέγγιση και τη δημιουργικότητα των προτάσεων, σε συνδυασμό με την ποιότητα, την επίδραση των υλικών, των χρωμάτων και του σχεδιασμού σε κάθε υποψήφιο χώρο. Καθώς οι υποψηφιότητες ήταν πολλές και ποικίλες, η διαδικασία της αξιολόγησης ήταν πραγματικά απαιτητική και περίπλοκη.

Θέλοντας να επισημάνω το υψηλό επίπεδο των υποψηφιοτήτων, οι προτάσεις που βραβεύθηκαν ξεχώρισαν λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού, της έξυπνης χρήσης των υλικών και της αισθητικής αρμονίας που δημιουργήθηκε σε κάθε χώρο. Οι βραβευθέντες αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχημένη τους προσέγγιση και τη συνεισφορά τους στον τομέα του εσωτερικού σχεδιασμού.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την BOUSSIAS για την άψογη διοργάνωση αυτού του θεσμού, καθώς και τα μέλη της επιτροπής για τη συνεισφορά τους και την αμείωτη δέσμευσή τους για την προώθηση της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού στην Ελλάδα”.

Τα κορυφαία βραβεία στα Interiors Awards (awards of the Year), δίνονται στους υποψηφίους που έχουν επιτύχει το μεγαλύτερο άθροισμα βαθμολογίας από τις βραβευμένες υποψηφιότητες στις διαγωνιστικές κατηγορίες. Τα κορυφαία βραβεία στη φετινή διοργάνωση απέσπασαν οι:

  • Designer of the Year 2023: Μinas Kosmidis Architects
  • Lighting Designer of the Year 2023: ASlight
  • Kitchen & Bath Company of the Year 2023: FRANKE Ελλάς
  • Construction Fit out Company of the Year 2023: ΕΠΙΚΥΚΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
  • Client of the Year 2023: COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ… μια εταιρεία που σταθερά τα τελευταία χρόνια επενδύει σημαντικά σε έργα αυτά σε όλα τα καταστήματα και τις εγκαταστάσεις της.

Δείτε όλους τους νικητές καθώς και στιγμιότυπα από την τελετή απονομής των Interiors Awards 2023 ΕΔΩ

Χορηγοί των Interiors Awards 2023 ήταν οι εταιρείες: Franke Home Solutions, JYSK BUSINESS TO BUSINESS και υποστηρικτές οι εταιρείες: KRAFT PaintsBIOCLIMA, Μαρμούρης Λύσεις Επιπλοποιίας.

Γνωρίστε τους δημιουργούς που στελέχωσαν την Κριτική Επιτροπή των φετινών βραβείων ΕΔΩ

Μπορείτε να αναζητήσετε τη σελίδα των Interiors Awards στο Instagram (@interiorsawardsgr) μέσα από την οποία θα προβάλλεται αποκλειστικό υλικό από την τελετή απονομής καθώς και υλικό από τα βραβευμένα έργα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr