NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Στις 10 Ιουνίου το 2ο Real Estate Forum - Με το βλέμμα στραμμένο στις διεθνείς επενδύσεις

Στις 10 Ιουνίου το 2ο Real Estate Forum - Με το βλέμμα στραμμένο στις διεθνείς επενδύσεις

Διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναλύουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς του Real Estate δίνουν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα του κλάδου.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου με τη διοργάνωση του 2ου Real Estate Forum στο πλαίσιο της 3ης Premium Real Estate Expo, ομιλητές από ελληνικές και ξένες εταιρείες του Real Estate αναλύουν φλέγοντα θέματα του κλάδου, όπως οι πλειστηριασμοί ακινήτων, οι καθυστερήσεις στις μεταβιβάσεις, η εισροή ξένων επενδυτών στη χώρα, η διαθεσιμότητα στα ακίνητα και οι αλλαγές στην Golden Visa.

Μέσα από ομιλίες και panel, οι συμμετέχοντες αναλύουν την αγορά ακινήτων του 1 δις ευρώ, σκιαγραφούν το προφίλ των ξένων επενδυτών από χώρες – κλειδιά και κοιτάζουν προς το μέλλον του κλάδου, όπως διαμορφώνεται με τη συμμετοχή ειδικά εκπαιδευμένων στελεχών από το σχετικό πρόγραμμα του ΕΚΠΑ ή σύγχρονα εργαλεία όπως το ψηφιακό marketing.

Παράλληλα την Παρασκευή 9 Ιουνίου με την έναρξη της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα νέα επιχειρηματικά projects που πραγματοποιούνται στη χώρα στην ενότητα Project and Investment Presentation in 60’. Επτά κορυφαίες εταιρείες του Real Estate παρουσιάζουν αποκλειστικά στην 3η Premium Real Estate Expo τα νέα επιχειρηματικά τους projects και τις ευκαιρίες της ελληνικής κτηματαγοράς.

Τέλος, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν πάνω από 60 εκθέτες από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ιράκ που ασχολούνται με το Real Estate, όπως μεσιτικές, κατασκευαστικές, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, νομικούς και οικονομικούς συμβούλους και να δικτυωθούν (networking). Παράλληλα εκπρόσωποι εταιριών από την Ευρώπη και την Ασία που φιλοξενούνται μέσω του Hosted Buyer προγράμματος στην έκθεση, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ελληνική κτηματαγορά από τους επαγγελματίες του χώρου και να συνάψουν επιχειρηματικές συμφωνίες με τους εκθέτες.

Η μοναδική έκθεση ακινήτων που στοχεύει στις διεθνείς συνεργασίες των εκθετών της, ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 09 Ιουνίου 2023 στο MEC Παιανίας και υπόσχεται ένα δυναμικό εκθεσιακό τριήμερο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της έκθεσης μπορείτε να το βρείτε στο rexpo.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr