NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Άνοιξε η πλατφόρμα εξαργύρωσης των vouchers «Ελλάδα 2.0» στην Cardlink POS

Άνοιξε η πλατφόρμα εξαργύρωσης των vouchers «Ελλάδα 2.0» στην Cardlink POS

Η Cardlink συμμετέχει στο πρόγραμμα ψηφιακού μετασχηματισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0», με στόχο να προσφέρει στους δικαιούχους σύγχρονες λύσεις πληρωμών.

Η εταιρεία συμμετέχει συγκεκριμένα στο πρόγραμμα ΙΙΙ «Ψηφιακές Συναλλαγές», δίνοντας τη δυνατότητα στους δικαιούχους να βρουν, μέσω της ιστοσελίδας της, τελευταίας τεχνολογίας POS, ώστε να κάνουν με επιτυχία το επόμενο βήμα στον ψηφιακό μετασχηματισμό της επιχείρησής τους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι επιχειρήσεις μπορούν εξαργυρώνοντας το voucher αξίας €150 να αποκτήσουν τα νέα Android POS της Cardlink σε ειδικές τιμές που ξεκινούν από €19 και να βελτιώσουν την εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών τους με τερματικά προηγμένης τεχνολογίας που δέχονται όλες τις κάρτες και τους τρόπους πληρωμής και προσφέρουν ευκολία στη χρήση, αξεπέραστη ταχύτητα και απόλυτη ασφάλεια στη διενέργεια συναλλαγών. Μαζί με την αγορά POS προσφέρεται δωρεάν το Cardlink apollo, η πλατφόρμα παρακολούθησης συναλλαγών, με αναλυτικά reports, χρήσιμα γραφήματα και στατιστικά στοιχεία.

Οι δικαιούχοι μπορούν ακόμα να αποκτήσουν το Cardlink one, την υπηρεσία αποδοχής συναλλαγών σε συνεργασία με τη Worldline Greece που είναι αδειοδοτημένη και εποπτευόμενη από την Τράπεζα της Ελλάδος. Τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας είναι πολλά αφού προσφέρει στις επιχειρήσεις εκκαθάριση συναλλαγών στον επαγγελματικό λογαριασμό της επιλογής τους, ανταγωνιστικές προμήθειες, εύκολη διαδικασία online αίτησης και αγοράς.

Η δυνατότητα εξαργύρωσης των vouchers του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» σε προϊόντα της Cardlink είναι τώρα διαθέσιμη στο cardlink.gr.

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης - NextGenerationEU.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr