NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Emirates επίσημος αερομεταφορέας και premium συνεργάτης του Roland-Garros 2023

Η Emirates επίσημος αερομεταφορέας και premium συνεργάτης του Roland-Garros 2023

Η Emirates αποτελεί τον επίσημο αερομεταφορέα και premium συνεργάτη του Roland-Garros για ενδέκατη συνεχή χρονιά. Η αεροπορική εταιρεία, η οποία υποστηρίζει τη διοργάνωση από το 2013, ανανέωσε πρόσφατα τη σχετική συμφωνία, μέσω της οποίας θα αποτελεί premium συνεργάτη του Grand Slam μέχρι το 2027.

Το κορυφαίο τουρνουά τένις σε χωμάτινο γήπεδο πραγματοποιείται από τις 28 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου στο Στάδιο Roland-Garros.

Ο κ. Boutros Boutros, Divisional Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing και Brand της Emirates, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποστηρίζουμε τη διοργάνωση για ενδέκατη συνεχή χρονιά. Το Roland-Garros είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουρνουά τένις στον κόσμο και στην Emirates είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη μακροχρόνια σύνδεσή μας, τόσο με τη διοργάνωση και το άθλημα, όσο και με την ίδια τη Γαλλία. Ως διεθνής αερομεταφορέας, αποτελεί δέσμευσή μας η υποστήριξη εκδηλώσεων παγκοσμίου επιπέδου που συνδέουν τους ανθρώπους και αναδεικνύουν την αριστεία, όπως το Roland-Garros».

Φέρνοντας κοντά τους λάτρεις του τένις

Φέτος, η Emirates παρέχει στους λάτρεις του τένις τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικά προνόμια στο πλαίσιο της καμπάνιας «fly better», όπως ένα διαδραστικό παιχνίδι στο κινητό μέσω της εφαρμογής του Roland-Garros, με τους φιλάθλους να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εισιτήρια για τους αγώνες, αλλά και δώρα από τη La Griffe Roland-Garros.

Αποτελώντας συνεργάτη του Roland-Garros από το 2013

Η μακροχρόνια συνεργασία της Emirates με το Roland-Garros ξεκίνησε το 2013. Η αεροπορική εταιρεία έγινε premium συνεργάτης του Grand Slam το 2018, ενώ έχει σημαντική παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, συμπεριλαμβανομένης της προβολής της εμπορικής επωνυμίας της στο κεντρικό γήπεδο Philippe-Chatrier, καθώς και στα γήπεδα Suzanne-Lenglen και Simonne Mathieu.

Επιπλέον, η Emirates είναι συνεργάτης του Trophee des Legendes, το οποίο διεξάγεται από τις 6 έως τις 11 Ιουνίου. Σε συνεργασία με τοπικό φορέα, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά με κινητικά προβλήματα να γνωρίσουν από κοντά αθλητές - θρύλους του τένις, να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να απολαύσουν μια αποκλειστική περιήγηση στο παρασκήνιο των γηπέδων.

Η Emirates αποτελεί τον επίσημο αερομεταφορέα και premium συνεργάτη του ATP World Tour, ενώ το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, όσον αφορά στο τένις, περιλαμβάνει μία σειρά από υψηλού επιπέδου παγκόσμιες διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων τριών από τα τέσσερα Grand Slam και 60 άλλων τουρνουά κατά τη διάρκεια του έτους.

Τέλος, η Emirates είναι επίσημος μέγας χορηγός της Ολιμπίκ Λυών, παγκόσμιος συνεργάτης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι 2023, που διεξάγεται στη Γαλλία τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, και περήφανος χορηγός της ποδηλατικής ομάδας UAE Team Emirates, υποστηρίζοντας την ομάδα σε μερικές από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες διοργανώσεις, όπως ο Γύρος της Γαλλίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr