NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

ΣΕΓΕ: Πρόσκληση συμμετοχής στο 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας της Περ Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης​

ΣΕΓΕ: Πρόσκληση συμμετοχής στο 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας της Περ Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης​

O Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - Σ.Ε.Γ.Ε, διοργανώνει το 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην πόλη της Κομοτηνής, 15-16-17 Σεπτεμβρίου 2023, κατά τη διάρκεια του οποίου θα λάβει χώρα υπαίθρια έκθεση χειροποίητών προϊόντων από γυναίκες χειροτέχνησες και γυναικείους συνεταιρισμούς της περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Το 1ο Forum Γυναικείας Επιχειρηματικότητας αποτελεί ένα καινοτόμο Event που απευθύνεται σε γυναίκες που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στόχος του forum είναι η προώθηση και η ενδυνάμωση της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην περιοχή, και επιδιώκει να προσφέρει ευκαιρίες για δικτύωση, εκπαίδευση και ανταλλαγή εμπειριών.

Ταλαντούχες και δημιουργικές γυναίκες επιχειρηματίες της Περιφέρειας θα έχουν την ευκαιρία προβολής και πώλησης των προϊόντων τους στην υπαίθρια έκθεση χειροποίητων προϊόντων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσιο του Forum. Η έκθεση θα έχει διάρκεια τρεις μέρες και θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο στην Κομοτηνή, δημιουργώντας ένα προσεγμένο και ζωντανό περιβάλλον που θα προσελκύσει επισκέπτες από όλα τα μέρη της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας.

Εάν απασχολείστε με τη δημιουργία, την κατασκευή και την πώληση χειροποίητων προϊόντων, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην έκθεσή μας και να παρουσιάσετε τις μοναδικές δημιουργίες σας στο κοινό. Είμαστε πεπεισμένες ότι τα προϊόντα σας θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και θα συμβάλλουν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση ενδιαφέροντος εδώ.

Προδιαγραφές συμμετεχουσών:

  • Γυναίκα επιχειρηματίας: Η συμμετοχή στην έκθεση είναι ανοικτή μόνο για γυναίκες που απασχολούνται με τη δημιουργία, την κατασκευή και την πώληση χειροποίητων προϊόντων
  • Χειροποίητα προϊόντα: Οι συμμετέχουσες θα πρέπει να παρουσιάζουν μόνο χειροποίητα προϊόντα που έχουν φτιαχτεί από τις ίδιες.
  • Κατηγορίες προϊόντων: Οι κατηγορίες προϊόντων που επιτρέπονται να παρουσιαστούν στην έκθεση μπορεί να περιλαμβάνουν κοσμήματα, αξεσουάρ μόδας, ρούχα, αντικείμενα διακόσμησης, κεραμικά, ζωγραφικές, καλλυντικά και είδη υγιεινής, προϊόντα διατροφής και άλλα χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα.
  • Ενίσχυση τοπικής οικονομίας: Να δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
  • Επαγγελματισμός και δικαίωμα πώλησης: Να έχουν δικαίωμα έκδοσης νόμιμου παραστατικού.

Οι ενδιαφερόμενες εκθέτριες θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα ενδιαφέροντος μέχρι και την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023.

Οι διαθέσιμές θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή των εκθετριών και η παροχή του εκθεσιακού χώρου (περιπτέρου) θα καλυφθούν από τη διοργάνωση. Οι εκθέτριες θα έχουν τη δυνατότητα να εκθέτουν, δειγματίζουν και να πωλούν τα προϊόντα τους κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Η διοργάνωση δεν καλύπτει έξοδα μεταφοράς και διαμονής των εκθετριών.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό ως εξής:

  • 15 Σεπτεμβρίου 2023, ώρες 17:00 – 22:00 μ.μ.
  • 16 Σεπτεμβρίου 2023, ώρες 10:00 - 14:00 μ.μ. & 18:00 – 22:30 μ.μ.
  • 17 Σεπτεμβρίου 2023, ώρες 10:00 – 14:00 μ.μ.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr