NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Σπιτικό φαγητό στην πόρτα σου σε ένα 15' και με ένα κλικ!

Σπιτικό φαγητό στην πόρτα σου σε ένα 15' και με ένα κλικ!

O Mιχάλης Γκόντας, ιδρυτής της forky μίλησε στο epixeiro.gr για την καινοτομική ιδέα του που έφερε επανάσταση στο χώρο του online φαγητού.

Τι είναι η forky; Ποιος ο σκοπός της;

To Forky σου προσφέρει υπέροχο φαγητό σε λίγα λεπτά. Καθημερινά οι chef μας με επικεφαλής τον Χριστόφορο Πέσκια χρησιμοποιούν  φρέσκα υλικά για να ετοιμάσουν δυο κυρίως πιάτα και 1 σαλάτα. Οι χρήστες μπορούνε να παραγγείλουν μέσω της ιστοσελίδας ή του app σε 3 κλικ. Με το Forky μπορείς να απολαμβάνεις εύκολα υγιεινό φαγητό όπου και αν βρίσκεσαι εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα μια ισορροπημένη διατροφή.

Ποιο είναι το όραμα σας;

Να “αντικαταστήσουμε” την κουζίνα σου!

Όραμά μας είναι να μυήσουμε όλο και περισσότερους ανθρώπους στην φιλοσοφία του Forky· όπου το καθημερινό μαγείρεμα και junk food γίνεται παρελθόν και μπορείς να απολαμβάνεις σπιτικό φαγητό εύκολα και γρήγορα στον χώρο σου.

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς;

 Επιτυχία για εμάς σημαίνει να έχουμε ένα θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα και τις διατροφικές συνήθειες όσων περισσότερων ανθρώπων γίνεται.

Σπιτικό φαγητό στην πόρτα σου σε ένα 15' και με ένα κλικ!

Πώς παρακινείτε την ομάδα σας;

Θέτοντας υψηλούς στόχους, εξηγώντας κάθε φορά το γιατί πίσω από κάθε στόχο, παρέχοντας τους τα κατάλληλα εφόδια για την επίτευξη αυτών των στόχων και δίνοντας τους την ελευθερία να ακολουθήσουν την δική τους προσέγγιση.

Μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια startup χωρίς λεφτά και χωρίς επενδυτές;

Στις μέρες μας το κόστος του να ξεκινήσεις κάτι δικό σου έχει μειωθεί πάρα πολύ και πλέον είναι εφικτό μόνο με προσωπική εργασία και λίγα ευρώ να βγάλεις ένα προιον ή υπηρεσία στην αγορά. Μάλιστα θα πρότεινα η κάθε ομάδα να προσπαθεί να προχωρήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά με τις δικές τις δυνάμεις έτσι ώστε και να βεβαιωθεί πως αυτό που χτίζει έχει ανταπόκριση αλλά και για να έχει αυξήσει τις πιθανότητες χρηματοδότησης με καλούς όρους.

Τι συμβουλές έχετε να δώσετε σε επιχειρηματίες που τώρα είναι στο ξεκίνημα;

 Nα ξεκινήσουν μια εταιρεία πάνω σε ένα πρόβλημα/αγορά που πραγματικά τους παθιάζει και να είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν ως το τέλος. Αλλιώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να σταματήσουν στην πρώτη δυσκολία. Τέλος να συνειδητοποιήσουν πως η ομάδα και η κουλτούρα της πολλές φορές είναι το πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας και να βάλουν τα δυνατά τους να θέσουν πολύ υγιείς βάσεις εξαρχής. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr