NEWSFLASH...
Coaching & Training | Personal Coaching
ανάγνωση

Ας σταματήσουμε να σημαδεύουμε στα άστρα… Και η Γη μια χαρά είναι

Ας σταματήσουμε να σημαδεύουμε στα άστρα… Και η Γη μια χαρά είναι

9 Ιδέες και τακτικές για ένα όμορφο 2017.

Είμαστε στο λυκαυγές του 2017 και όπως κάθε νέο χρόνο τέτοιο καιρό, οι περισσότεροι έχουμε βάλει νέους στόχους, έχουμε δώσει νέες υποσχέσεις που είμαστε αποφασισμένοι να τις κρατήσουμε και έχουμε φάει περισσότερο τσουρέκι και μελομακάρονα από όσο θα έπρεπε - “ήταν νόστιμα τα άτιμα τι να κάνω;”.

Επίσης, όπως κάθε χρόνο εκείνο τελικά στο οποίο οι περισσότεροι από εμάς θα είμαστε πραγματικά συνεπείς είναι η αποφασιστικότητα με την οποία θα ξαναφάμε τσουρέκι (μελομακάρονα δεν έχει) διαβεβαιώνοντας τον περίγυρο – ναι καλά -  ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που υποκύπτουμε στον πειρασμό, και τέλος πάντων αφού έχω γραφτεί γυμναστήριο, προσέχω, όλη μέρα  τρώω σαλάτες και πίνω νερά, Σούλα πάμε για κανά μεζέ;


Παράθεση - epixeiro.gr

Τα μεγάλα και σπουδαία δε θα είναι ποτέ χρησιμότερα από τα μικρά και ασήμαντα που γίνονται με σπουδαίο τρόπο. Πρακτικές ιδέες για ομορφιά και χαρά μέσα στο 2017.

Αυτό το άρθρο, είναι για όλους εσάς (και εγώ παρέα) που κάθε χρόνο κάνουμε όνειρα μεγάλα με την απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρουμε λησμονώντας με αλαζονεία και ξεδιάντροπα πως και πέρυσι τα ίδια λέγαμε. Είναι ένα άρθρο που αναγνωρίζει και αποθεώνει το φυσικό μας ταλέντο να τα κάνουμε κάθε χρόνο μαντάρα και ως εκ τούτου αντί να μας παροτρύνει για πράγματα μεγάλα και σπουδαία θέτει τον πήχη χαμηλά και παρέχει απλές ιδέες και τακτικές, που αν τις ακολουθήσουμε μπορούμε σε 361 μέρες από σήμερα να λέμε πως “φέτος τα κάναμε όλα ρημαδιό αλλά…“

Έχουμε και λέμε λοιπόν…

Ιδέα #1

Άσε την προαγωγή στη δουλειά. Προσπάθησε να πάρεις προαγωγή σαν άνθρωπος. Πως γίνεται αυτό; Μορφώσου, διάβασε, εκπαιδεύσου.

Ιδέα #2

Κατάλαβε επιτέλους πως τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή, δεν είναι πράγματα.

Ιδέα #3

Η περιοδική απομόνωση κρύβει θησαυρούς. Δώρισέ την στον εαυτό σου.

Ιδέα #4

Ο πόνος που προκαλείς σε άλλους δε θα απαλύνει ποτέ τον δικό σου πόνο. Απαλλάξου από την ψευδαίσθηση.

Ιδέα #5

Φάε φαγητό με αγαπημένους για πολλή ώρα. Δες και κανά ηλιοβασίλεμα. Με αγαπημένους πάλι.

Ιδέα #5

Μία φορά το μήνα κάνε μία πράξη καλοσύνης για κάποιον άγνωστο.

Ιδέα #6

Περισσότερη αυθεντικότητα. Λιγότερος εγωισμός.

Ιδέα #7

Εκείνα που μπορείς να μετρήσεις δεν μετράνε γιατί εκείνα που μετριούνται κανένας δε θέλει να τα μοιράζεται. Μόνο ό,τι μοιράζεσαι αποκτά αξία και γίνεται πραγματικά δικό σου. Η μοιρασιά κρύβει δύναμη. Μοιράσου.

Ιδέα #8

Προγραμμάτισε να δεις κάθε πανσέληνο αυτού του χρόνου. Έστω για 5 λεπτά.

Ιδέα #9

Κάνε το μόνο αληθινό μέτρο για μία όμορφη χρονιά, τη χαρά που νοιώθεις και μοιράζεσαι. Όλα τα άλλα είναι κουραφέξαλα.

Καλοτάξιδο 2017!

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr