NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η Θεσσαλονίκη στον ρυθμό της 5ης Εβδομάδας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας – FEW του Σ.Ε.Γ.Ε.

Η Θεσσαλονίκη  στον  ρυθμό της 5ης Εβδομάδας Γυναικείας  Επιχειρηματικότητας – FEW του Σ.Ε.Γ.Ε.

O Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - Σ.Ε.Γ.Ε. σε συνεργασία με την OECON Group διοργανώνουν το Διεθνές Συνέδριο «5η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας – Female Entrepreneurial Week (FEW)», με σύνθημα «Let’s Business Together», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, από αύριο Τρίτη 7 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, στο Grand Hotel Palace.

  • Την 1η ημέρα με θεματική Go Social – Go Digital
  • Την 2η ημέρα με θεματική Go Green - Go Innovative
  • Την 3η ημέρα με θεματική Go Sustainable - Go Creative

Μεταξύ των ομιλητών διακεκριμένοι επαγγελματίες, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι από τον χώρο της πολιτικής θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους και θα προσφέρουν πρακτικές συμβουλές για την επιτυχία στον χώρο της επιχειρηματικότητας.

Με τη παρουσία τους θα τιμήσουν την εκδήλωση η Υφυπουργός Ανάπτυξης, Άννα Μάνη- Παπαδημητρίου, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας- Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, η Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Επικρατείας, Μαρία Νεφέλη Βασιλείου Χατζηιωαννίδου και η Γενική Γραμματέας Ισότητας Φύλων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ζέφη Δημαδάμα.

Για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της 5ης Εβδομάδας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας έρχεται το Youth Academy, ένα συναρπαστικό ταξίδι μάθησης, καινοτομίας και δημιουργίας.

Επίσης, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια και συναντήσεις δικτύωσης, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να επεκτείνουν το δίκτυο τους και να συνδεθούν με άλλους επαγγελματίες.

Η 5η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας – Female Entepreunerial Week αναμένεται να προσφέρει ένα υποστηρικτικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον για όλες τις γυναίκες επιχειρηματίες, προωθώντας την ισότητα και την επιτυχία στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website του συνεδρίου www.few.sege.gr, καθώς και να προμηθευτείτε εισιτήρια σας.

Η είσοδος στο γενικό συνέδριο είναι ελεύθερη, ενώ παράλληλα διεξάγονται και κλειστές εκδηλώσεις κατόπιν πρόσκλησης.

Η διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα των:

Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, ΓΣΕΒΕΕ, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμο Θεσσαλονίκης, BSEC:Green Energy Network

Με την ευγενική χορηγία:

Ενεργειακή Κοινότητα WEnCoop, Betsson Foundation, Optimus Energy, Fertilia:

Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, Smart Umbrella: Innovation & Development Hub, Access Simple, Dot2Dot, Jargon Buster, Οh Gaia, Σπυρόπουλος ΑΕ: Τεχνικό Δίκτυο Καταστημάτων, Reyes: Disruptive Services, Δικηγορικό Γραφείο Έφη Λάππα και Συνεργάτες, A.N Office: Business & Residential Properties-Investments Properties & Business Insurances

Χορηγοί Επικοινωνίας:

ΕΡΤ3, Cosmoradio ,Voria, Vwoman, Epixeiro.gr, Skywalker

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr