NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Οργάνωσε τον γάμο σου με ένα κλικ!

Οργάνωσε τον γάμο σου με ένα κλικ!

H Μαρία Ευριπίδη, ιδρύτρια της καινοτόμου πλατφόρμας bookyourweddingday.com, της πλατφόρμας που εκμηδενίζει τις χρονοβόρες διαδικασίες που χρειάζονται για να πραγματοποιήσει κανείς τον γάμο του σε Ελλάδα και Κύπρο, μίλησε στο epixeiro.gr.

Τι είναι  το bookyourweddingday.com  ποιος ο σκοπός του ;

Το bookyourweddingday.com είναι μία νέα πρωτοποριακή online πλατφόρμα κράτησης  ημερομηνίας για τη τέλεση πολιτικού γάμου στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Σκοπός του είναι να διευκολύνει ζευγάρια από όλο τον κόσμο, τα οποία επιθυμούν να τελέσουν πολιτικό γάμο σε αυτές τις δύο χώρες, να βρουν τις διαθέσιμες ημερομηνίες στο επιθυμητό venue και να πραγματοποιήσουν την κράτηση τους, εκμηδενίζοντας και απλοποιώντας τις χρονοβόρες διαδικασίες που απαιτούνταν έως σήμερα.

Πώς προέκυψε η ιδέα;

Σκοπός μου ήταν να λύσω το πρόβλημα της χρονοβόρας διαδικασίας για την επικύρωση της ημερομηνίας γάμου. Η ιδέα προέκυψε μέσα από τον ρόλο μου ως υπεύθυνη πωλήσεων σε κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων στην Κύπρο, όπου προωθούσα τον γαμήλιο τουρισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα από τα μεγάλα προβλήματα ήταν ο μεγάλος χρόνος αναμονής που έφτανε τις 6-8 εβδομάδες, λόγω των πολλών συνεργατών που εμπλέκονται στη διαδικασία. Γνωρίζοντας σε βάθος τη συγκεκριμένη αγορά και τις ανάγκες όλων των εμπλεκομένων μερών δημιούργησα το BookYourWeddingDay.com.

 Ποιο είναι το όραμα σας; 

Όραμα μου είναι, το BookYourWeddingDay.com να αποτελέσει την προτιμώμενη πλατφόρμα τέλεσης πολιτικού γάμου μέσα από την οποία θα απλοποιηθεί η σύνθετη διαδικασία επικύρωσης ημερομηνίας γάμων από ζευγάρια του εξωτερικού. Επίσης, προσβλέπω στην ενίσχυση του τουρισμού αναδεικνύοντας ταυτόχρονα τις τοπικές κοινωνίες.

Τι σημαίνει επιτυχία για εσάς;

Επιτυχία για εμένα θα ήταν ακόμη και ένα ζευγάρι σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Κίνας να μπορέσει να πραγματοποιήσει το όνειρο του για έναν γάμο στη Ρόδο ή στην Κρήτη μέσα από την πλατφόρμα.

Οργάνωσε τον γάμο σου με ένα κλικ!

Πώς παρακινείτε την ομάδα σας;

Πάντα η ομάδα παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην ανάπτυξη ενός project. Η καλή συνεργασία, η ανοιχτή επικοινωνία και ο αποτελεσματικός συντονισμός είναι οι παράγοντες που κρατούν την ομάδα μας δεμένη και πρόθυμη να συμβάλει περαιτέρω στην εξέλιξης της πλατφόρμας.

 Μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια startup χωρίς λεφτά και χωρίς επενδυτές; 

Στην σημερινή εποχή θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες χρηματοδότησης, τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν οι start up εταιρείες.

Ποιο είναι για εσάς το σημαντικότερο επίτευγμα της δράσης σας έως σήμερα;

Το γεγονός ότι έχω καταφέρει να δημιουργήσω ένα πρωτοποριακό έργο, μέσα από το οποίο αναμένεται να αναπτυχθεί περαιτέρω ο γαμήλιος τουρισμός στην Ελλάδα.

Τι συμβουλές έχετε να δώσετε σε επιχειρηματίες που τώρα είναι στο ξεκίνημα;

Πιστεύω ότι ο σωστός στρατηγικός σχεδιασμός και η συνεχής εγρήγορση αποτελούν τα κλειδιά προς την επιτυχία.  Επίσης, θεωρώ πολύ σημαντικό να πιστεύεις στην ιδέα σου και στον εαυτό σου μέχρι να επιτύχεις τον στόχο σου.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr