NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Flip.gr: Είσοδος στην ελληνική αγορά με την καμπάνια “Black Flip Friday” και μεγάλες προσφορές​

Flip.gr: Είσοδος στην ελληνική αγορά με την καμπάνια “Black Flip Friday” και μεγάλες προσφορές​

Στην ελληνική αγορά εισέρχεται η start-up Flip που δραστηριοποιείται στην αγορά μεταχειρισμένων ηλεκτρονικών συσκευών.

Η καινοτόμα start-up, που αγοράζει μεταχειρισμένα ηλεκτρονικά είδη και τα επαναφέρει στην αγορά σαν καινούργια, επαναπροσδιορίζει την έννοια του refurbished για τα smartphones και τα tablets, και προσδίδει στις αγοραπωλησίες μας ποιότητα, ευκολία και ασφάλεια. Μάλιστα η είσοδός της Flip στην ελληνική αγορά συμπίπτει με τη φετινή Black Friday, με αποτέλεσμα μοναδικές προσφορές για τους καταναλωτές και ασύγκριτα χαμηλές τιμές.

Μέσα από το flip.gr, οι καταναλωτές δεν χρειάζεται να ανησυχούν πλέον για την πώληση του παλιού τους τηλεφώνου ή tablet, καθώς η εταιρεία, με την ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών της, αναλαμβάνει την επισκευή του, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, και την επανατοποθέτησή του στην αγορά, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, υπέροχες συσκευασίες και με δύο χρόνια εγγύηση.

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να επισκεφτούν το flip.gr και να βρουν πάνω από 200 μοντέλα smartphones και tablets μέσα από μία τεράστια ποικιλία από πασίγνωστα brands. Μάλιστα, για τη φετινή “Black Flip Friday”, η Flip προσφέρει τις κορυφαίες προσφορές της χρονιάς, με μειωμένες τιμές, μέχρι και -100€, αλλά και smartphone από 19,99€. Στο flip.gr, μπορείτε να βρείτε hero Black Friday μοντέλα σε πολύ καλή ή και άριστη κατάσταση, όπως iPhone 8 64GB μόνο 99,99€ και iPhone 11 64GB μόνο 299,99. Ακόμα όμως και μετά τη Black Friday, οι προσφορές στη Flip συνεχίζονται καθώς τη Δευτέρα 27/11 ξεκινά η Cyber Week. Άλλωστε, γιατί να σταματήσετε όταν μπορείτε να συνεχίσετε να κερδίζετε αγοράζοντας;

H Ελλάδα αποτελεί την τέταρτη χώρα όπου οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν ή να πουλήσουν refurbished τηλέφωνα, μετά τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Ουγγαρία. «Η απόφαση να επεκταθεί η Flip στην Ελλάδα προήλθε από την επιθυμία να ανταποκριθεί η εταιρεία στην αυξανόμενη ζήτηση των Ελλήνων καταναλωτών για εύκολη και ασφαλή πρόσβαση σε refurbished smartphones και tablets. Η εμπειρία που αποκτήθηκε στις τρεις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται ήδη η Flip καθώς και η γεωγραφική εγγύτητα, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους καταναλωτές εξαιρετική εμπειρία τόσο στις διαδικασίες πωλήσεων όσο και στις διαδικασίες αγοράς. Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος της αγοράς και την ανοδική τάση της κυκλικής οικονομίας, η εταιρεία αναμένει μια σημαντική επίδοση πωλήσεων, αντίστοιχη με αυτές των αγορών που δραστηριοποιείται ήδη», δήλωσε η Χρυσάνθη Βαλιανάτου, Country Manager της Flip στην Ελλάδα.

Όλα τα smartphones που πωλούνται στο flip.gr περνούν πρώτα από μια αυστηρή διαδικασία τεχνικού ελέγχου: έως και 67 δοκιμές υλικού, λογισμικού και αισθητικής κατάστασης ώστε το κινητό που φτάνει στον αγοραστή να λειτουργεί άψογα. Στον κάθε αγοραστή smartphone ή tablet η παράδοση γίνεται σε 2-4 μέρες, ενώ προσφέρονται μια σειρά από παροχές, ώστε η αγοραστική εμπειρία να είναι η ίδια με εκείνη της αγοράς ενός καινούργιου κινητού. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει τιμές έως και 40% χαμηλότερες, εγγύηση 2 χρόνων, υγεία μπαταρίας πάνω από 85%, δωρεάν επιστροφή 30 ημερών και πληρωμή από 3 έως 60 δόσεις. Τέλος, το flip.gr δίνει τη δυνατότητα πληρωμής μέσω του προγράμματος “Buy Now, Pay Later” (BNPL) όπου ο χρήστης μπορεί να πληρώσει σε 4 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα μέσω της τράπεζας tbi.

Η πώληση μέσω της Flip είναι επίσης ευκολότερη από τη μετάβαση στο κατάστημα. Ο ενδιαφερόμενος απαντά διαδικτυακά σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το κινητό του, μαθαίνει αμέσως την αξία του και το παραδίδει στη Flip μέσω εταιρείας ταχυμεταφοράς, κατόπιν συνεννόησης. Οι ειδικοί της Flip το ελέγχουν - στις εξειδικευμένες εγκαταστάσεις της εταιρίας στην Ρουμανία - , επισκευάζουν ό,τι είναι απαραίτητο και ασχολούνται με ολόκληρη τη διαδικασία της πώλησης. Ανάλογα με τη μέθοδο πώλησης που έχει επιλέξει ο καταναλωτής, θα λάβει τα χρήματά του 1-3 ημέρες μετά τον έλεγχο της συσκευής του ή όταν αυτή έχει πουληθεί (το αργότερο σε 30 ημέρες).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr