NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Το TEDxChania Salon επιστρέφει στις 9 Δεκεμβρίου 2023!

Το TEDxChania Salon επιστρέφει στις 9 Δεκεμβρίου 2023!

Το TEDxChania διοργανώνει το TEDxChania Salon 2023, με θέμα την “Εστία” στις 9 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να διαδοθούν ιδέες που αξίζουν, μέσα από ομιλίες που εμπνέουν. Στο TEDxChania Salon δημιουργείται μία νέα “Εστία” συζήτησης, που είναι εδώ για να εμπνεύσει και να προβληματίσει τον κάθε θεατή.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα αποτελείται από 3 ομιλητές, μία παρουσιάστρια, αλλά το ιδιαίτερο στοιχείο της θα είναι η συμμετοχή του κοινού. Στις 9 Δεκεμβρίου, δημιουργούμε ένα οικείο σαλόνι συζήτησης για θεατές, που συμμετέχουν ενεργά με ερωτήσεις, και για ομιλητές, που απαντούν.

Η ομάδα του TEDxChania, από το 2015, συντελεί στη διάδοση ιδεών που αξίζουν, με παραπάνω από 100 εθελοντές, 40 ομιλητές και 5000 θεατές. Βασικός σκοπός της ομάδας είναι να αναδειχθούν ιδέες που εμπνέουν και προβληματίζουν, αγκαλιάζοντας την πολυμορφία και την καινοτομία. Στην ομάδα, δημιουργούνται στιγμές που προκαλούν σκέψη, δημιουργούν συναισθήματα και οδηγούν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Μείνετε συντονισμένοι με τις δράσεις του TEDxChania μπαίνοντας στο site tedxchania.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr