NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Start ups: Η πλατφόρμα Quarify φέρνει κοντά αγοραστές και πωλητές

Start ups: Η πλατφόρμα Quarify φέρνει κοντά αγοραστές και πωλητές
24_01_2024
epixeiro icon Startup

Η άνθιση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας - και - στην χώρα μας αναμφίβολα αποτελεί χρόνο με το χρόνο μια θετική εξέλιξη στο πλαίσιο των προσπαθειών για ανάπτυξη της οικονομίας και την προώθηση νέων επιχειρηματικών - επενδυτικών πρωτοβουλιών.

Οι προκλήσεις βέβαια μπορεί να είναι σύνθετες και το «ταξίδι» στο απέραντο οικοσύστημα των start ups… αρκετά μακρύ: Από τα πρώτα βήματα και την δυνατή ιδρυτική ομάδα (founding team), την στελέχωση ικανών στελεχών, την παρουσίαση ιδεών και ανάπτυξη προϊόντων... μέχρι τα πρώτα στάδια χρηματοδότησης (funding), μια εξαγορά ή την περαιτέρω μεγέθυνση.

Σε αυτό το πλαίσιο, μια διαφορετική και καινοτόμα προσέγγιση στο κομμάτι των αγοραπωλησιών (επιχειρήσεων και startup) έρχονται να κομίσουν στο οικοσύστημα δυο νέοι: Ο Στέλιος Παπαπέτρου και η Άννα Ταρασίδου είναι τα μυαλά πίσω από την πλατφόρμα, την Quarify, μια εφευρετική ιδέα που πήρε σάρκα και οστά στην καρδιά του Λουξεμβούργου, έχοντας ως στόχο να μετασχηματίσει τον τρόπου που γίνονται οι εξαγορές επιχειρήσεων.

Απλότητα στις συναλλαγές και ενδυνάμωση του επιχειρηματικού πνεύματος

«Η έναρξη της Quarify πηγάζει από μια συλλογική ορατότητα: να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα που να γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ πωλητών και αγοραστών στο οικοσύστημα των startups. Ο στόχος μας ήταν απλός αλλά βαθύς - να απλοποιήσουμε τη διαδικασία της εξαγοράς, καθιστώντας αβίαστο για τους ιδιοκτήτες των startups να πουλήσουν τις επιχειρήσεις τους, ενώ ενθαρρύνουμε τους φιλόδοξους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν το ταξίδι τους αποκτώντας έτοιμα startups», σημειώνουν χαρακτηριστικά οι Στέλιος Παπαπέτρου και Άννα Ταρασίδου.

Όπως εξηγούν επίσης, στην καρδιά της φιλοσοφίας της Quarify βρίσκεται η δέσμευση για απλότητα και ενδυνάμωση.

«Φανταστήκαμε μια πλατφόρμα που λειτουργεί ως ένα ομαλός διάδρομος, επιτρέποντας τις συνδέσεις μεταξύ πωλητών που επιθυμούν να μεταβούν από τα startups τους και προοριζόμενων αγοραστών που πεινούν για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Η αποστολή μας δεν είναι απλά να διευκολύνουμε τις συναλλαγές - είναι να προωθήσουμε ευκαιρίες και να τροφοδοτήσουμε το επιχειρηματικό πνεύμα», συμπληρώνουν.

Quarify-Photo.png?mtime=20240122171334#asset:457211

Χωρίς προμήθεια: μια win - win συνθήκη

Σημειώνεται πως αυτό που ξεχωρίζει την Quarify είναι ότι σε αντίθεση με άλλα παραδοσιακά μοντέλα, η πλατφόρμα λειτουργεί χωρίς προμήθεια, εξασφαλίζοντας ότι οι πωλητές διατηρούν την πλήρη αξία της επιχείρησής τους.

Αυτή η μοναδική προσέγγιση υποστηρίζει τα συμφέροντα και των δύο πλευρών, κάτι που συνάδει με τις αρχές και την στρατηγική της πλατφόρμας.

Συνεχώς νέα χαρακτηριστικά - έμφαση στο user experience

Την ίδια ώρα η πλατφόρμα Quarify εξελίσσεται συνεχώς, προσθέτοντας συνεχώς νέα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις, προκειμένου να προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία χρήστη. Αποτελεί ένα ζωντανό οικοσύστημα που δεσμεύεται στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Επιπλέον, η ομάδα της Quarify προσφέρει προσωποποιημένη υποστήριξη, συμμετέχοντας σε συζητήσεις, και παρέχοντας εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Κύριο μέλημα είναι η δημιουργία σχέσεων και η διασφάλιση ότι κάθε πελάτης θα λαμβάνει την κατάλληλη υποστήριξη στο πλαίσιο των διαδικασιών σε μια εξαγορά.

Όμως δεν πρόκειται απλώς για μια αγορά ή πώληση. Πρόκειται για την ενδυνάμωση των ονείρων, την προώθηση των ευκαιριών και την αναδιαμόρφωση της αφήγησης των εξαγορών επιχειρήσεων...

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr