NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Χρηματοδότησεις
ανάγνωση

AFI Microfinance: Προσφέρει δάνειο έως 15.000 ευρώ για νέες επιχειρήσεις που στοχεύουν σε χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ

AFI Microfinance: Προσφέρει δάνειο έως 15.000 ευρώ για νέες επιχειρήσεις που στοχεύουν σε χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ

Η AFI Microfinance SA, αδειοδοτημένος πάροχος μικροδανείων από την Τράπεζα της Ελλάδας, ανακοινώνει το πρόγραμμα χρηματοδότησης για νέες επιχειρήσεις, στηρίζοντας τη δημιουργία και την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων που στοχεύουν σε χρηματοδότηση μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΣΠΑ).

Ειδικότερα, η AFI Microfinance SA διαθέτει προγράμματα δανειοδότησης που καλύπτουν το ίδιο κεφάλαιο των νεοσύστατων επιχειρήσεων έως 15.000 ευρώ, επιτρέποντας τους επιχειρηματίες να προχωρήσουν στην υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ, χωρίς το βάρος της χρηματοδοτικής αβεβαιότητας.

Πλεονεκτήματα του Προγράμματος

Έως 15.000 Ευρώ Έγκρισης Δανείου

Η AFI Microfinance SA παρέχει χρηματοδότηση που μπορεί να καλύψει μέρος των ιδίων κεφαλαίων των νεοσύστατων επιχειρήσεων, επιτρέποντας την εύκολη υποβολή αιτήσεων για προγράμματα χρηματοδότησης

Δωρεάν Εκπαίδευση και Στήριξη

Πέραν της χρηματοδότησης, παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης με εκπαιδευτικά προγράμματα, webinars, σεμινάρια και mentoring για την αειφόρο ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Επιτυχημένη Υποστήριξη: Σημειώνεται πως έχει υποστηρίξει πάνω από 750 ελληνικές ΜΜΕ και έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 6500 άτομα σε θέματα επιχειρηματικότητας.

Πώς να Υποβάλετε Αίτηση

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια, το κόστος και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο Υποβολή Αίτησης και ακολουθήστε την διαδικασία αίτησης. Ενημερωθείτε διαδικτυακά και κλείστε ραντεβού με κάποιον σύμβουλο της AFI Microfinance.

Σχετικοί Σύνδεσμοι: Υποβολή Αίτησης

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr