NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Στις 21 Φεβρουαρίου η συνάντηση των μελών του ΣΕΔΕ

Στις 21 Φεβρουαρίου η συνάντηση των μελών του ΣΕΔΕ

Την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Διαδικτύου Ελλάδος (ΣΕΔΕ).

Το πρόγραμμα της συνάντησης:

  • Σύντομη παρουσίαση του Συνδέσμου, των πεπραγμένων της προηγούμενης χρονιάς.
  • Εκπρόσωπο της Viber στην Ελλάδα για τις νέες υπηρεσίες της εταιρείας.
  • Παρουσίαση της έκθεσης Τεχνολογίας Beyond που γίνεται στην Θεσσαλονίκη από τον εκπρόσωπο της διοργάνωσης με ειδικές εκπτώσεις για τα μέλη του Συνδέσμου.
  • Παρουσίαση από την Smartpress διοργανώτρια συνεδρίων του κλάδου μας και κλαδικών εντύπων και ηλεκτρονικών ενημερωτικών του κλάδου μας.
  • Εκπρόσωπο από την Knowcrunch που θα μας μιλήσει για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια για digital marketing, και συνεργασία με τα μέλη του Συνδέσμου.
  • Εκπρόσωπο της εταιρείας Mailship για λύσεις courier και third-party logistics για τα eshops ακόμα και τα μικρότερα.
  • Νομικό Σύμβουλο να μας ενημερώσει για κάποιες σημαντικές νομικές εξελίξεις που τέθηκαν σε ισχύ από το νέο έτος.

Ο ΣΕΔΕ είναι ένας νέος κοινωνικός εταίρος στον κλάδο του διαδικτύου και των ΤΠΕ, που δημιουργήθηκε το Σεπτέμβριο του 2021, ως απάντηση στην αναγκαιότητα των ψηφιακών πόρων για την παγκόσμια, αλλά και την εθνική μας οικονομία που ανέδειξε η τρέχουσα πανδημία COVID-19. Όραμά του είναι η προαγωγή της θέσης και της συμβολής του διαδικτύου στην Εθνική Οικονομία και η ανάδειξή του σε κεντρομόλο δύναμη ενός νέου παραγωγικού προτύπου για τη χώρα. Σκοπός του είναι να συμβάλλει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών επιχειρήσεων διαδικτύου με όραμα να αναδείξει το διαδίκτυο σε κεντρομόλο δύναμη ενός νέου παραγωγικού προτύπου για τη χώρα.

Με δράσεις που κινούνται στον χώρο της έρευνας, της εκπαίδευσης, των διεθνών σχέσεων και κυρίως των θεσμικών προτάσεων ο Σ.Ε.Δ.Ε. φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν πολύτιμο αλλά κυρίως χρήσιμο εταίρο στην κυβέρνηση και στις επιχειρήσεις.

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Δ.Ε. Κ. Σπύρος Ανδριόπουλος δήλωσε:

“Στόχος μας είναι οι διαδικτυακές υπηρεσίες να αποτελέσουν σημαντική οικονομική προσδιοριστική παράμετρο της ελληνικής οικονομίας και να συμβάλλουμε καθοριστικά, ώστε να αποκτήσει η Ελλάδα «εξ ορισμού ψηφιακό χαρακτήρα» (digital by default) που είναι και ο εθνικός μας στόχος. Ο Σ.Ε.Δ.Ε. αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της διαδικτυακής επιχειρηματικότητας που θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων”.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στις 18.00 στο ξενοδοχείο Athens Avenue Hotel στην Λ. Συγγρού 182 στην Καλλιθέα, όπου θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πίτας.

Το κόστος της συμμετοχής είναι 10 ευρώ ανά άτομο και μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι και όχι μόνο τα μέλη.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr