NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Job Days by Brown Ηοtels: Στις 17/2 στους Αγίους Θεοδώρους και στις 2/3 στα Χανιά

Job Days by Brown Ηοtels: Στις 17/2 στους Αγίους Θεοδώρους και στις 2/3 στα Χανιά

Μετά την πολύ πετυχημένη, περσινή 1η διοργάνωση Ημέρας Καριέρας του ομίλου Brown Hotels, δύο ακόμη “Job Days by BROWN” είναι γεγονός, για 2η συνεχόμενη χρονιά, και θα λάβoυν χώρα στο Isla Brown Corinthia Curio Collection by Hilton στις 17.02 και το Σάββατο, 02 Μαρτίου στον Εκθεσιακό Χώρο «Μεγάλο Αρσενάλι» για το Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton

Eνα μοναδικό all day Brown experience για να ζήσεις από κοντά την αυθεντική φιλοσοφία και εμπειρία του hospitality…the Brown way.

Τα άτομα που αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν το βιογραφικό τους, να βρουν ευκαιρίες απασχόλησης στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας, να ενημερωθούν για την αγορά εργασίας στον ξενοδοχειακό κλάδο στην Ελλάδα αλλά και να πραγματοποιήσουν σύντομες 1:1 συνεντεύξεις εργασίας με εκπροσώπους των Brown Hotels.

Εάν ψάχνεις για ένα συναρπαστικό περιβάλλον για να ξεκινήσεις την καριέρα σου στον τουρισμό ή μια αλλαγή σε αυτό που κάνεις, θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε από κοντά στις Ημέρες Καριέρας των Brown Ηοtels!

Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton

Πού: Παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου, 200 03, Άγιοι Θεόδωροι

Πότε: Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 από τις 10:00 έως τις 18:00

Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton

Πού: Εκθεσιακός Χώρος «Μεγάλο Αρσενάλι», Ακτή Ενώσεως και Πλατεία Κατεχάκη (Παλιό Λιμάνι)

Πότε: Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 από τις 10:00 έως τις 18:00

Σχετικά με τα δύο resorts

Το Isla Brown Chania Resort και το Isla Brown Corinthia Resort & Spa που πρόσφατα εντάχθηκαν στην Curio Collection by Hilton, εγκαινιάζοντας τη franchise συνεργασία ανάμεσα στις δύο αλυσίδες φιλοξενίας, αποτελούν δύο πολυτελή ξενοδοχεία με πολλαπλές πισίνες, μια σειρά από χώρους εστίασης υψηλού επιπέδου και ξεχωριστό design σε όλους τους χώρους, που αντανακλά τον μοναδικό χαρακτήρα του κάθε καταλύματος.

Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton Το Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton, βρίσκεται στους Αγίους Θεοδώρους (60 χιλιόμετρα από την Αθήνα) και υποδέχεται τους επισκέπτες του με την αύρα της αρχιτεκτονικής υπεροχής, μέσα και γύρω από το κτήριο φουτουριστικής αισθητικής που δεσπόζει και έχει βραβευτεί με το ΙDA Design Αward 2022. Προσφέρει στους επισκέπτες ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και τον Σαρωνικό κόλπο από τα 166 δωμάτια του ξενοδοχείου, καθένα από τα οποία διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι. Για ακόμη καλύτερη θέα, οι επισκέπτες μπορούν να μεταβούν στην ταράτσα του ξενοδοχείου, 550 τετραγωνικών μέτρων, πίνοντας ένα ποτό στο μπαρ ή χαλαρώνοντας σε ξαπλώστρες δίπλα σε ατμοσφαιρικά σκηνικά που φωτίζουν την ταράτσα τη νύχτα. Εκτός από το μπαρ της ταράτσας, οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν την παραδοσιακή ταβέρνα του ξενοδοχείου, το εστιατόριο με μπουφέ, το λόμπι μπαρ ή το μπαρ της πισίνας για quick bites, ένα απολαυστικό γεύμα ή ένα νόστιμο κοκτέιλ. Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο πισίνες και άμεση πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία, καθώς και ένα ευρύχωρο γυμναστήριο και ένα βραβευμένο σπα που διαθέτει πέντε αίθουσες θεραπείας, σάουνα και χαμάμ. Επιπλέον, ο χώρος συνεδριάσεων και εκδηλώσεων του ξενοδοχείου μπορεί να φιλοξενήσει έως και 400 άτομα και αποτελεί ιδανική επιλογή για εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις. Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton Το Isla Brown Chania Resort, Curio Collection by Hilton διαθέτει σήμερα 148 premium δωμάτια, το καθένα με μπαλκόνι ή βεράντα που προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα ή στους καταπράσινους κήπους. Τα σχέδια ανάπτυξης του ξενοδοχείου προβλέπουν ότι επιπλέον 53 δωμάτια θα είναι διαθέσιμα για κρατήσεις από τους επισκέπτες ως το καλοκαίρι. Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου βασίζεται στο φυσικό τοπίο, με στοιχεία από ξύλο σε συνδυασμό με το πλούσιο πράσινο, μια όαση μέσα στο άγριο φυσικό τοπίο της Κρήτης με φόντο τα παρθένα νερά κατά μήκος της βόρειας ακτής του νησιού. Το Isla Brown Chania Resort, που βρίσκεται 15 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης των Χανίων, επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο αλλά και στο γραφικό λιμάνι της πόλης. Με ανέσεις που δημιουργούν μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για τους επισκέπτες, οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από τρεις εξωτερικές πισίνες, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ένα σπα με τέσσερις αίθουσες θεραπείας και ένα μαγευτικό κατάστρωμα στη θάλασσα. Ένα ala carte κρητικό εστιατόριο, ένα εστιατόριο με μπουφέ, ένα μπαρ στη βεράντα, ένα μπαρ στην πισίνα και ένα φορτηγό με φαγητό δίπλα στη θάλασσα εξασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες, όπου κι αν βρίσκονται, θα έχουν πάντοτε ποιοτικές επιλογές για ποτό και φαγητό.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: Job Day by Brown | boutique hotel by Brown Hotels™

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr