NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

16ο Συνέδριο VARIO Συνεργατών | 2004-2024: 20 χρόνια μαζί

16ο Συνέδριο VARIO Συνεργατών | 2004-2024: 20 χρόνια μαζί

Το 16ο Συνέδριο VARIO Συνεργατών πραγματοποιήθηκε στο The Ellinikon Experience Centre στις 10 Φεβρουαρίου 2024.

Φέτος, η VARIO συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας και έτσι γιόρτασε ΜΑΖΙ με περισσότερους από 90 συνεργάτες της απ’ όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν σε αυτό. Στις ευχάριστες εκπλήξεις του Συνεδρίου ήταν και η απρόσμενη παρουσία των νεότερων ηλικιακά μελών -από τις οικογένειες των συνεργατών- που αποτελούν ουσιαστικά και την επόμενη γενιά. Μία απτή απόδειξη της στενής σχέσης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της εταιρίας και των συνεργατών της.

Η VARIO αναγνωρίζοντας και τιμώντας τη δέσμευση και την προσφορά των μακροχρόνιων δεσμών που έχει αναπτύξει, βράβευσε τους παλαιότερους και σημαντικότερους συνεργάτες της για το μέχρι σήμερα «ταξίδι». Στην ανοικτή συνομιλία που ακολούθησε με αφορμή τα «20 χρόνια ΜΑΖΙ» πολλοί εξ αυτών μοιράστηκαν στιγμές και εμπειρίες που προκάλεσαν γέλιο και συναισθηματική φόρτιση και, φυσικά, δεν παρέλειψαν να ευχηθούν για τα επόμενα 20!

Μεταξύ άλλων στο Συνέδριο παρουσιάστηκαν οι τελευταίες τάσεις της αγοράς και, ταυτόχρονα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις νέες ολοκληρωμένες και βιώσιμες προϊοντικές λύσεις της εταιρίας, οι οποίες είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr