NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

STARTAB: Νέα εταιρεία Charisma Works αφιερωμένη στο Public Speaking και τις Δημόσιες Σχέσεις

STARTAB: Νέα εταιρεία Charisma Works αφιερωμένη στο Public Speaking και τις Δημόσιες Σχέσεις

Με υποστήριξη από το Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας STARTAB, η νεοσύστατη εταιρεία Charisma Works κατακτά τον χώρο της εκπαίδευσης δημόσιας ομιλίας, της οργάνωσης εκδηλώσεων και των γενικών δημοσίων σχέσεων.

Η Charisma Works απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα κοινού, περιλαμβάνοντας νέους, φοιτητές, επιχειρηματίες και εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. Η εταιρεία προσφέρει στο κοινό της Masterclasses μέσω εκπαιδευτικών πλατφορμών, σεμινάρια σε πανεπιστημιακά ιδρύματα, διαδραστικά εργαστήρια και διαδικτυακές συνεδρίες, είτε ατομικά είτε ομαδικά, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κοινού.

Η ιδρύτρια της Charisma Works, Καρίνα Ισκαντάροβα, διαθέτει πάνω από 8 χρόνια εμπειρίας σε Ελλάδα και ΗΠΑ στον τομέα του δημόσιου λόγου, της οργάνωσης εκδηλώσεων και της εκπροσώπησης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ως Μentor Δημόσιας Ομιλίας, βοηθάει όσους αντιμετωπίζουν φόβο και άγχος στο να μιλήσουν δημόσια ή να προωθήσουν τον εαυτό τους, είτε για παρουσιάσεις σε κοινό, είτε για συνεντεύξεις εισαγωγής σε πανεπιστήμια στο εξωτερικό, είτε για συνεντεύξεις εργασίας, πάντα με σεβασμό, υπομονή και αξιοπιστία.

Η Καρίνα Ισκαντάροβα μοιράζεται την εμπειρία της: "Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από όλα τα στάδια του προγράμματος. Στο 4ήμερο Σεμινάριο Επιχειρηματικότητας συναναστράφηκα με πολύ αξιόλογους ανθρώπους με αγάπη για το επιχειρείν και απέκτησα μια πιο σφαιρική εικόνα του πώς δουλεύει ο κόσμος της επιχειρηματικότητας. Όλοι οι συντελεστές του προγράμματος με βοήθησαν να νιώσω άνετα!"

Tο STARTAB στοχεύει στη συνεχή εκπαίδευση και καθοδήγηση των νέων να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δεξιότητες, να επιτύχουν οικονομική ανεξαρτησία και να τους δοθεί ευκαιρία να αλλάξουν την ζωή τους και να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση σε γερά θεμέλια.

Το STARTAB υλοποιείται από το Corallia με την υποστήριξη του Prince’s Trust International και προσφέρεται δωρεάν σε νέους ηλικίας 18-35 ετών. Ο στόχος του STARTAB είναι να καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας της χώρας. Η εμπειρία των συντελεστών στην υποστήριξη νέων επιχειρηματιών και ένα ισχυρό δίκτυο συμβούλων είναι πολύτιμο πλεονέκτημα για την υποστήριξη startups που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εκκίνηση της οικονομίας. Το Πρόγραμμα αποτελεί μια ιδανική επιλογή, προσφέροντας δωρεάν εκπαίδευση, υποστήριξη και καθοδήγηση, σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα. Περισσότεροι από 350 νέοι και νέες έχουν λάβει συμβουλευτική καθοδήγηση ενώ 46 από αυτούς, έχουν ολοκληρώσει και έχουν παρουσιάσει επιτυχώς το επιχειρηματικό τους σχέδιο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr