NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Οι Science Reactors επιστρέφουν στο θέατρο Arroyo

Οι Science Reactors επιστρέφουν στο θέατρο Arroyo
29_03_2024 | 15:21
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Οι Science Reactors επιστρέφουν στο θέατρο Arroyo με μια παράσταση/αναδρομή αλλά και έκπληξη.

Οι Science Reactors γιορτάζουν τα 10 χρόνια παρουσίας τους στον χώρο της επικοινωνίας της επιστήμης.

Η ομάδα ανανεώνεται συνεχώς με νέα πρόσωπα, πολλά από τα ιδρυτικά μέλη απορροφήθηκαν από το brain drain και άλλα ακολούθησαν τον δικό τους δρόμο. Οι SR παρουσιάζουν ένα άλλο πρόσωπο της επιστήμης σε μεγάλες επιστημονικές διοργανώσεις ανά την Ελλάδα, ανεβάζουν τις δικές τους παραστάσεις και κέρδισαν πολλούς fanατικούς φίλους.

Συνδυάζουν την Τέχνη με την Επιστήμη και συνεχίζουν υπηρετώντας πάντα τον ίδιο στόχο: την επικοινωνία της επιστήμης με τρόπο απλό, απολαυστικό και χιουμοριστικό, χωρίς όμως το χιούμορ να γίνεται αυτοσκοπός!

Η παράσταση/αναδρομή στο Arroyo ξυπνά έντονες αναμνήσεις και συναισθήματα σε όλους μας, γιατί; Reactors, που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ομάδας και για κάποιους λόγους δεν είναι πλέον ενεργά μέλη, με χαρά δέχτηκαν την πρόσκληση και θα είναι ανάμεσά στους Reactors. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Άννα Χριστοδούλου (ζει και εργάζεται στην Αγγλία από το 2016), Τάκη Λάζο και Στράτο Ασημέλλη (υπήρξαν μέλη μας μέχρι το 2018), και Χρυσάνθη Σαλιαγκοπούλου (επιστρέφει στον χώρο του Stand up).

Μαζί τους και οι Αθανάσης Κουστένης, Σταύρος Δημητρακούδης, Νίκος Παπαδημηρίου (από τα ιδρυτικά μέλη) και Παύλος Ίσαρης (μέλος από το 2020). Παρουσιάζει: ο Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος

H SR ευχαριστεί την ΕΕΦ για την υποστήριξη, το θέατρο Arroyo για τη συνεργασία, τον Κώστα Αρκουδέα για τον ήχο και τη Φωτεινή Αλεξιάδου για τα γραφιστικά.

Πού; Θέατρο Arroyo, Μαραθωνομάχων 128

Πότε; Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 2100΄, Είσοδος Ελεύθερη

Κρατήσεις:

Θέατρο Arroyo: Τηλέφωνο: 210 346 957 &

Eλένη Γραμματικοπούλου: 697 422 8637 ή στα social των SR

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr