NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

ThinkBiz Academy: Unravelling the Unknown στις 26 & 27 Απριλίου

ThinkBiz Academy: Unravelling the Unknown στις 26 & 27 Απριλίου
05_04_2024 | 16:16 09_04_2024 | 12:49
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ο πρώτος φοιτητικός σύλλογος επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα είναι έτοιμος να συστηθεί! Στις 26 & 27 Απριλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ξετυλίγεται το άγνωστο υπό το πρίσμα του ThinkΒiz Academy 2024: Unravelling the Unknown.

Ξεκινώντας το 2011, το ThinkBiz συνεχίζει να συνεισφέρει στο ελληνικό οικοσύστημα της νεανικής επιχειρηματικότητας, αποτελώντας πηγή έμπνευσης και δημιουργίας! Με στόχο αφενός την προσωπική καλλιέργεια και ανέλιξη μέσω κατάρτισης σε soft και hard skills κι αφετέρου την προσέλκυση ενδιαφέροντός για την καινοτομία στο πανεπιστήμιο, το ThinkBiz καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες να αναπτύξει το πνεύμα της επιχειρηματικότητας στους φοιτητές, αλλά και να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ πανεπιστημίου και επιχειρηματικού κόσμου.

Το ThinkBiz Academy, το πιο εξωστρεφές εγχείρημα του ThinkBiz, αποτελεί ένα ιδιαίτερο event επιχειρηματικότητας που δημιουργείται από νέους για νέους, προσφέροντας ένα διήμερο γεμάτο γνώση και εμπειρία σε κάθε παρευρισκόμενο. Σκοπός του, η ένταξη των νέων στον επιχειρηματικό κόσμο μέσω ομιλιών και workshops από καταξιωμένους ομιλητές, startuppers και trainers, σε συνδυασμό με πληθώρα διαδραστικών happenings, όλα με στόχο να προσφέρουν μία μοναδική επιχειρηματική εμπειρία 360 μοιρών στο συμμετέχοντα, διαφοροποιώντας το από οποιοδήποτε άλλο event επιχειρηματικότητας!

Το ThinkBiz Academy 2024 έρχεται για 8η συνεχόμενη χρονιά με 2 παράλληλα stages ομιλιών και ένα ειδικά διαμορφωμένο Career Agora, σε 3 εμβληματικούς χώρους της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, για να δείξει στους συμμετέχοντές του, πώς μπορούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της επιχειρηματικότητας!

Ο τίτλος του: Unravelling the Unknown

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τεχνολογικές τάσεις, να γίνουνμέρος της συνειδητής εξέλιξης και να αναπτύξουν τη δική τους νοοτροπία. Όλα αυτά μέσα από μια ευρεία προσέγγιση που αγκαλιάζει τις πολλαπλές διαστάσεις της επιχειρηματικότητας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ ή στα social media:

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr