NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο TechXperience Fest του RouteLAB στις 19 Απριλίου

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο TechXperience Fest του RouteLAB στις 19 Απριλίου

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, θα βρεθεί στο TechXprerience Fest που διοργανώνει το Routelab, την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Η παρουσία του κ. Παπαστεργίου θα επισημάνει την σημασία της τεχνολογικής και ψηφιακής καινοτομίας στη σύγχρονη κοινωνία και την ενίσχυση της ψηφιακής μετάβασης.

Κατά τη διάρκεια του TechXprerience Fest, ο κ. Παπαστεργίου θα λάβει μέρος σε μια συνομιλία, γνωστή ως Fireside chat, με την κυρία Φαίη Μακαντάση, διευθύντρια ερευνών της διαΝΕΟσις. Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στη σημασία της ψηφιακής μετάβασης και των τεχνολογικών εξελίξεων στην επίτευξη των στόχων της ψηφιακής καινοτομίας και στην προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης.

Οι παρευρισκόμενοι αναμένεται να αποκομίσουν σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες από τη συζήτηση, η οποία θα εστιάσει σε θέματα που αφορούν την επιχειρηματική και κοινωνική αξία της ψηφιακής τεχνολογίας.

Το Fireside chat μεταξύ του κ. Παπαστεργίου και της κας Μακαντάση, θα λάβει χώρα στην σκηνή του Routelab , στην Αγορά Αργύρη, την Παρασκευή 19 Απριλίου .

Το TechXperience Fest είναι ανοιχτό για όλους και η είσοδος είναι ελεύθερη. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Το πλήρες πρόγραμμα του TechXperience Fest μπορείτε να το παρακολουθήσετε από το site του RouteLAB και την σελίδα του στο Facebook

Κλείσε τη θέση σου ΔΩΡΕΑΝ στο σύνδεσμο https://bit.ly/3VUq4Am

ΑΙΓΙΔΑ : ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ : ROUTELAB Α.Μ.K.Ε – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ - ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΙΑΣ - IONIAN TV

CONTENT PARTNER : ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ

SILVER SPONSOR : DELOITTE

SPONSOR : EUROBANK - Ε.ΑΠ. – ΣΕΒ Π.Ε. & Δ.Ε.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr