NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

​Στις 20 Απριλίου το TEDx Mavili Square by Terracom με θέμα το RENAISSANCE​

​Στις 20 Απριλίου το TEDx Mavili Square by Terracom με θέμα το RENAISSANCE​
15_04_2024 | 14:15 16_04_2024 | 11:49
epixeiro icon Ειδήσεις | Events, Παιδεία - Νεολαία

Το TEDx Mavili Square by Terracom, επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά, με θέμα το RENAISSANCE, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο “Κάρολος Παπούλιας” του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στην κεντρική σκηνή του TEDx Mavili Square μαζί μας θα βρίσκεται, ο μοναδικός Νίκος Αρβανίτης, ο οποίος αν και γνωστός για την συμμετοχή του σε γνωστές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές, θα έχουμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε μέσα από την ερμηνεία του σε μονόλογο αρχαίου δράματος. Στον κλάδο της μουσικής παραγωγής, στην κεντρική σκηνή του TEDx Mavili Square, θα βρίσκεται Lila, η πλέον πιο γνωστή ανερχόμενη Ελληνίδα τραγουδίστρια των τελευταίων χρόνων. Συνεχίζοντας, ο επισκέπτης θα ανακαλύψει πώς ο άνθρωπος μπορεί να αναγεννηθεί, μετά από μια απρόσμενη και τραγική τροπή που πήρε η ζωή του, μέσα από την ξεχωριστή ομιλία της Ντίνας Μαγδαλιανίδη. Η αποδοχή του εαυτού μας και της διαφορετικότητας μας είναι ο πυρήνας της αλλαγής και της αποδοχής των άλλων, γεγονός που θα αναπτύξει μέσα στην ομιλία του ο Γιώργος Στάθης. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και άλλες ομιλίες και performances που θα διαδώσουν τις δικές τους ιδέες που μπορεί να αλλάξουν το κόσμο.

Στην Corporate Stage του φετινού TEDx Mavili Square 2024, θα παρουσιαστούν περισσότερες από 9 ομιλίες των μεγαλύτερων ελληνικών και παγκόσμιων εταιρειών. Η Terracom S.A., με περισσότερους από 1200 πελάτες σε 90 χώρες, έρχεται να μιλήσει για το ταξίδι της και πως κατάφερε να πάει From Local to Global. Ως ένα από τα καλύτερα Workplaces στη χώρα, η Deloitte, θα αναδείξει τη σημασία του Feedback. Στόχος της ΕΥ, σε συνεργασία με περισσότερες από 150 χώρες, είναι η δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου. Το Πλαίσιο, μια 100% Ελληνική εταιρεία, έχει ψηφιστεί 3 φορές Great Place to Work και οι εκπρόσωποι του θα μιλήσουν για το “Growth in Gen Z”. Συνεχίζοντας, η TeamViewer, ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, έρχεται με ένα ουσιαστικό Workshop, με θέμα την επικοινωνία και την ομαδικότητα. Με θέμα ομιλίας Truth or… Data, η PwC,η εταιρεία των 300.000 εργαζομένων παγκοσμίως, θα επισημάνει την σημασία των data στην καθημερινότητα. Μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες αλουμινίου και χάλυβα στην Ευρώπη, η Simpas Live Better προσκαλεί τον επισκέπτη να ζήσει μαζί της το Αμερικάνικο όνειρο. Τέλος, η Natech θα μιλήσει για το ¨From Zero to Hero, unlocking extraordinary banking.

om.jpg?mtime=20240415141527#asset:473248


Παράλληλα θα υπάρχουν Panel συζητήσεων, παράλληλες δράσεις, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις. Επιπλέον, περισσότερα από 15 Career booths και διαδραστικά Workshops θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, στις 09:00 στο Συνεδριακό Κέντρο “Κάρολος Παπούλιας” στα Ιωάννινα.

Partners_final.jpg?mtime=20240416114928#asset:473462



Μπείτε στο www.tedxmavilisquare.com, επιλέξτε το εισιτήριο που επιθυμείτε και γίνετε μέρος στο πιο μεγάλο γεγονός της Ηπείρου και όχι μόνο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr