NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συνεργασία OpenSky και η Canon Ελλάδας στον τομέα τεχνολογίας και εκτύπωσης

Συνεργασία OpenSky και η Canon Ελλάδας στον τομέα τεχνολογίας και εκτύπωσης

Η Canon, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εκτυπωτικών λύσεων στον κόσμο, και η OpenSky ένωσαν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες εκτύπωσης, διαχείρισης εγγράφων και βελτιστοποίηση διαδικασιών στην ελληνική αγορά.

Η OpenSky, η οποία ξεκίνησε επίσημα την εμπορική της δραστηριότητα μόλις πριν λίγους μήνες, έχει ήδη υπογράψει συμβόλαια παροχής εκτυπωτικών υπηρεσιών με εταιρείες που ηγούνται της ελληνικής αγοράς. Με έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών και την πελατοκεντρική προσέγγιση που υποστηρίζεται από εξαιρετικά έμπειρα στελέχη του χώρου, η OpenSky έχει ήδη καταφέρει σε ελάχιστο διάστημα να εδραιωθεί στον χώρο και να λάβει πιστοποίηση Platinum επιπέδου από την Canon.

Στο πλαίσιο της επίσημης ανακοίνωσης της συνεργασίας της Canon και της OpenSky, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο χώρο του Μουσείου Γουλανδρή στην Κηφισιά. Τις δύο εταιρείες τίμησαν με την παρουσία τους πάνω από 100 ανώτατα στελέχη γνωστών ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομιλίες από στελέχη των δύο εταιρειών καθώς και να πάρουν μία πρώτη γεύση από το 1ο Customer Experience Center για Canon B2B προϊόντα στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε στις εγκαταστάσεις της OpenSky. Ως Canon Platinum Partner, η OpenSky αναλαμβάνει πλήρως τον σχεδιασμό και υποστήριξη οποιουδήποτε έργου Managed Print Services, κάλυψη εκτυπωτικών αναγκών παραγωγικού περιβάλλοντος γραφικών τεχνών, ή αυτοματοποίηση ροών εργασίας για την βελτίωση του τρόπου λειτουργίας των εταιριών σε επίπεδο ψηφιακού μετασχημασισμού.

Ο κ. Ηλίας Μελισσαρόπουλος, Country/Area Manager B2B, Canon Ελλάδας, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη νέα συνεργασία, υπογραμμίζοντας ότι «σηματοδοτεί μια εξαιρετικά σημαντική προσθήκη στο δίκτυο μας επίσημων συνεργατών στην Ελλάδα. Η OpenSky διαθέτει ένα πλούσιο υπόβαθρο εμπειρίας και δέσμευσης προς την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Με την αποφασιστικότητά που έχουν ήδη δείξει και την αφοσίωσή τους στην κοινή επιτυχία, είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα οδηγήσει σε καινοτόμες λύσεις και αναβαθμίσεις για τους πελάτες μας στην ελληνική αγορά, με την εγγύηση της Canon».

Σύμφωνα με τον κ. Χρήστο Βλάχο, Managing Director της OpenSky, «η συνεργασία με την Canon αποτελεί το σημαντικότερο βήμα προς την παροχή ολοκληρωμένων εκτυπωτικών λύσεων στην ελληνική αγορά. Η Canon είναι ένας εκ των κορυφαίων παραγωγών εκτυπωτικών προϊόντων παγκοσμίως, και η συνεργασία μας ενισχύει τη θέση της OpenSky στον κλάδο. Είμαι πεπεισμένος ότι η στρατηγική αυτή συνεργασία θα αποφέρει πολλά αμοιβαία οφέλη, αλλά οι πλέον επωφελούμενοι θα είναι εν τέλει οι ίδιοι οι πελάτες μας, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν κορυφαίες υπηρεσίες και προϊόντα για όλες τις σημερινές αλλά και μελλοντικές τους ανάγκες».

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκε ο κ. Wilbert Verheijen, Managing Director, Canon Central and Eastern Europe ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επεσήμανε ότι η συνεργασία με την OpenSky «επιβεβαιώνει και ενδυναμώνει τη στρατηγική μας προσήλωση στην ανάπτυξη των συνεργατών μας βασισμένοι σε κρίσιμες πτυχές όπως αυτής της καινοτομίας και της υψηλής εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτήν την νέα συνεργασία και είμαστε σίγουροι πως θα μπορέσουμε να παρέχουμε λύσεις MPS και Επαγγελματικής Εκτύπωσης επόμενης γενιάς, καθώς και προηγμένες, custom αυτοματοποιήσεις επιχειρησιακών ροών εργασίας που εξασφαλίζουν πραγματική πρόσθετη αξία στους τελικούς μας πελάτες.

Τέλος, ο κ. Peter Saak, Executive Vice President, Canon DRBG επισκέφθηκε για 1η φορά την ελληνική αγορά και είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί στην εκδήλωση. Δήλωσε “εντυπωσιασμένος με τα επιτεύγματα του νέου platinum συνεργάτη από τη στιγμή που εντάχθηκε στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της Canon. Η Ελλάδα πρόκειται για αγορά στρατηγικής σημασίας για εμάς και είναι σημαντικό να ενισχύουμε την παρουσία μας μέσω αξιόπιστων, έμπειρων και προσηλωμένων συνεργατών που έχουν τον πελάτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο» των δραστηριοτήτων τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr