NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

EIC Accelerator - Ευκαιρίες χρηματοδότησης και υπoστήριξη ΜμΕ και start - ups: στις 23 Απριλίου

EIC Accelerator - Ευκαιρίες χρηματοδότησης και υπoστήριξη ΜμΕ και start - ups: στις 23 Απριλίου

Tο Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Εθνικό Σημείο Επαφής του ευρωπαϊκού προγράμματος πλαίσιο για την έρευνα και την καινοτομία Ορίζοντας Ευρώπη διοργανώνει στις 23 Απριλίου 2024 στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: “EIC Accelerator: Ευκαιρίες χρηματοδότησης, διαδικασίες και υπoστήριξη”.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΕΒΕΘ και την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας smartHEALTH" European Digital Innovation Hub.

Η ανοιχτή εκδήλωση απευθύνεται σε καινοτόμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος, καθώς και σε start-ups και spin offs που επιθυμούν να καταθέσουν την πρόταση τους στο ανταγωνιστικό χρηματοδοτικό εργαλείο EIC Accelerator.

H εν λόγω εκδήλωση αποτελεί την πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων για το EIC Accelerator που θα πραγματοποιήσει το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ενθάρρυνση της συμμετοχής των ελληνικών επιχειρήσεων στο πρόγραμμα προκειμένου να αυξηθεί η ελληνική παρουσία καθώς και της ουσιαστικής στήριξης τους μέσω της συμβουλευτικής και άλλων υποστηρικτικών υπηρεσιών καθ’ όλη τη διαδικασία υποβολής της πρότασης (short proposal, full proposal, interview phase).

Για εγγραφές εδώ:

Δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες:

Δίκτυο ΠΡΑΞΗ: Εθνικό Σημείο Επαφής για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας (European Innovation Council)

Δρ. Μαρία-Χριστίνα Χειμωνίδη: cheimonidi@praxinetwork.gr

Δρ. Ιωάννης Κορτίδης: kortidis@praxinetwork.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr