NEWSFLASH...
Startup
ανάγνωση

Butlair: Η εφαμογή που απαντά στις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη

Butlair: Η εφαμογή που απαντά στις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη

Η Αγγελίνα Γραματικάκη, υπεύθυνη Marketing & Sales Strategy και με εμπειρία σε Concept/Product Design and Project Management και ο Λεωνίδας Κάρπαλος, υπεύθυνος του Business Development και με εμπειρία πάνω στο Service Design, είναι οι ιδρυτές του Butlair που μίλησαν στο epixeiro.gr.

Ο Butlair είναι μία υπηρεσία που συνδέει ταξιδιώτες με μία ομάδα από ντόπιους μέσα από το FB Messenger, το WhatsApp και το WeChat. Συνδυάζοντας την ευκολία στην επικοινωνία που προσφέρουν οι Instant Messaging εφαρμογές και τις δυνατότητες των local experts, ο Butlair επιδιώκει να κάνει τα ταξίδια ξέγνοιαστα και πλούσια σε εμπειρίες καθώς οι ταξιδιώτες έχουν συνεχή επικοινωνία 24/7 με την ομάδα των local experts για ότι και αν χρειαστούν.

Ο Butlair είναι μια εξατομικευμένη υπηρεσία η οποία βασίζεται στην προσωπική επαφή και απαντά στις μοναδικές ανάγκες κάθε ταξιδιώτη. Η εξειδικευμένη ομάδα βρίσκεται ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη και υπόσχεται να του γλυτώσει πολύτιμο χρόνο κάνοντας την εμπειρία του ταξιδιού πιο ευχάριστη και άνετη, με λιγότερα άγχη.

Παράθεση - epixeiro.gr

Το όραμά μας είναι να γίνει o Butlair ένα αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε ταξίδι

Πως λειτουργεί;

Ένας ταξιδιώτης που επισκέπτεται την Αθήνα, μπορεί να επισκεφθεί την σελίδα butlair.com και να κλείσει τον Butlair του πατώντας πάνω στο «Book Your Butlair Now». Ο Butlair είναι διαθέσιμος μέσα από τρία πακέτα, μίας, τριών και επτά ημερών.

Ακολουθώντας μία γρήγορη διαδικασία εγγραφής, επιλέγει με ποιο μέσο προτιμά να επικοινωνεί με τον Butlair του, για την ώρα τα διαθέσιμα μέσα είναι: Facebook Messenger, WhatsApp ή WeChat, πότε και για πόσες μέρες επιθυμεί να έχει πρόσβαση στην υπηρεσία.

Μετά την εγγραφή ο ταξιδιώτης μπορεί να ξεκινήσει να επικοινωνεί με τον Butlair του για ότι και αν χρειάζεται και να έχει άμεση απόκριση σε λιγότερο από ένα λεπτό, 24 ώρες το 24ωρο.

Το όραμά μας για τον Butlair είναι «Kάθε άνθρωπος να ταξιδεύει ξέγνοιαστα γνωρίζοντας ότι έχει πάντα κάποιον δίπλα του που μπορεί να εμπιστευτεί και να γίνει o Butlair ένα αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε ταξίδι» δήλωσαν οι ιδρυτές.

Butlair: Η εφαμογή που απαντά στις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη

Ποιο είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα του Butlair σε σχέση με άλλες παρόμοιες υπηρεσίες που παρέχονται;

Ο Butlair δεν είναι απλά ένας ταξιδιωτικός οδηγός ή ένα ευρετήριο πληροφοριών, αλλά μία υπηρεσία που βασίζεται σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μπορεί να συμβάλει σε μια πιο πλήρη ταξιδιωτική εμπειρία. Αντίθετα με την τάση για την αυτοματοποίηση του customer service με τη χρήση chat bots, θέλουμε η επικοινωνία με τον Butlair να έχει ανθρώπινο χαρακτήρα και η ΑΙ τεχνολογία να λειτουργεί ενισχυτικά, ως εργαλείο για τους Butlairs. Σε σχέση με ένα bot ο άνθρωπος έχει συναισθηματική νοημοσύνη και έτσι μπορεί να κατανοήσει την περίσταση στην οποία βρίσκεσαι και να δράσει ανάλογα, γλιτώνοντας σου συνολικά πολύτιμο χρόνο από αναζητήσεις σε αμέτρητες σελίδες και ταξιδιωτικά apps.

Μπορεί κανείς να ξεκινήσει μια startup χωρίς λεφτά και χωρίς επενδυτές;

Πολλά παραδείγματα γύρω μας αποδεικνύουν ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Φυσικά εξαρτάται από τη φύση της ιδέας. Προσωπικά όμως πιστεύω ότι ειδικά στην αρχή ο στόχος δεν πρέπει να είναι η χρηματοδότηση. Είναι σημαντικό να κάνεις δοκιμές, να είσαι ευέλικτος να πειραματιστείς με την ιδέα σου, με όσο το δυνατόν μικρότερο κεφάλαιο και όταν βρεις τη συνταγή που λειτουργεί και αποδίδει τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να ψάξεις για χρηματοδότηση.

Τι συμβουλές έχετε να δώσετε σε επιχειρηματίες που τώρα είναι στο ξεκίνημα; 

Είναι σημαντικό όταν έχεις μια ιδέα να προσπαθήσεις να την υλοποιήσεις αν πραγματικά πιστεύεις σε αυτή. Δεν πρέπει να απογοητεύεσαι από τις δυσκολίες που σίγουρα θα προκύψουν, πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, να μην φοβάσαι να κάνεις αλλαγές και να θυμάσαι ότι ανεξάρτητα από το πως θα καταλήξει, η όλη εμπειρία σίγουρα θα σε έχει ωφελήσει.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr