NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

100% Hotel Show Athens: Στις 9 - 11 Νοεμβρίου με επιλεγμένα Brands και περισσότερα Workshops

100% Hotel Show Athens: Στις 9 - 11 Νοεμβρίου με επιλεγμένα Brands και περισσότερα Workshops

Το main event του 100% Hotel Show επιστρέφει στην Αθήνα 09-11 Νοεμβρίου, μια εβδομάδα νωρίτερα από την καθιερωμένη του ημερομηνία, δίνοντας τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να προγραμματίσουν εγκαίρως τις εργασίες για την επόμενη season, αλλά και στους εκθέτες το προβάδισμα για σύναψη επικερδών συμφωνιών.

Η νέα, επικαιροποιημένη προσέγγιση του 100% Hotel Show αναβαθμίζει την εκθεσιακή εμπειρία των επισκεπτών, αφού μέσα από τις ειδικά διαμορφωμένες ενότητες θα μπορούν να ανακαλύψουν ευκολότερα τις λύσεις που αναζητούν αλλά και ιδέες που θα εξελίξουν το κατάλυμά τους! Παράλληλα, η νέα εκθεσιακή δομή δίνει στους Εκθέτες έναν πιο ελεύθερο τρόπο επιλογής του σημείου όπου θα στήσουν το περίπτερό τους, παρέχοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα σε όλα τα brands, ανεξαρτήτως αντικειμένου, να στήσουν μια δυναμική παρουσία στο πρώτο τμήμα της Έκθεσης, ενώ οι υπόλοιπες Ενότητες αποκτούν έναν πιο δημιουργικό τρόπο προσέγγισης, με ειδικές ζώνες και αφιερώματα.

Με τις ανάγκες των ξενοδοχείων να εξελίσσονται δυναμικά, το 100% Hotel Show του Νοεμβρίου δίνει έμφαση:

  • Στη συγκέντρωση πιο πρακτικών λύσεων που θα μπορούν οι ξενοδόχοι να εφαρμόσουν άμεσα στα καταλύματά τους.
  • Στην οργάνωση περισσότερων workshops και εκπαιδευτικών παρουσιάσεων σε σχέση με ξενοδοχειακές πρακτικές.
  • Στη διαμόρφωση μιας πιο lifestyle εκθεσιακής λογικής που θα επιτρέψει στον ξενοδόχο να αποφορτιστεί μετά τη season.

H Έκθεση αφορά νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις, 5-star resorts & hotels, boutique ξενοδοχεία, βίλες, glamping, eco lodges, luxury travel agencies, αρχιτέκτονες, designers και εταιρείες ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχείων.

Το 100% Hotel Show διοργανώνεται Σάββατο 09 με Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας, ενώ θα φιλοξενήσει για άλλη μια φορά τον δυναμικό θεσμό των 100% Hotel Design Awards, παρουσιάζοντας και νέες κατηγορίες διαγωνιζομένων.

Οι Νέες Ενότητες

100% Discoveries:

“Στην ειδική αυτή ενότητα θα φιλοξενηθούν νέες επιχειρήσεις με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που ανακάλυψε η Έκθεση.”

Αυτά τα εκθέματα θα βρίσκονται στην είσοδο της έκθεσης, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν νέες τάσεις και πρωτοποριακές λύσεις που αναμένεται να επηρεάσουν την ξενοδοχειακή αγορά.

100% Trending Brands:

“H ενότητα που συγκεντρώνει τις πιο ενεργές εταιρείες που επενδύουν δυναμικά στην ανάπτυξη λύσεων για την ξενοδοχειακή αγορά.”

Οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν καινοτόμες λύσεις από την κατασκευή μέχρι και την πώληση ξενοδοχειακών υπηρεσιών με έναν conceptual τρόπο, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να δουν τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες που διαμορφώνουν τις τάσεις στον κλάδο.

100% Hotel Design:

“Μια ποικιλία από εταιρείες που ειδικεύονται στο ξενοδοχειακό design θα εκθέσουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.”

Από αρχιτεκτονικά γραφεία και υλικά κατασκευής μέχρι επιλεγμένα έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν οτιδήποτε χρειάζονται για την αναβάθμιση της αισθητικής και της λειτουργικότητας των καταλυμάτων τους.

100% Experience & Operation:

“Αυτή η ενότητα επικεντρώνεται στη διαμόρφωση της εμπειρίας του επισκέπτη σε ένα κατάλυμα.”

Από τη γαστρονομία και τις υπηρεσίες φιλοξενίας μέχρι τις λεπτομέρειες της διαμονής, οι εκθέτες θα παρουσιάσουν λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινή λειτουργία και την εμπειρία των πελατών.

100% Hospitality Experts:

“Στην ενότητα αυτή θα συμμετέχουν κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της ξενοδοχειακής τεχνολογίας, των πωλήσεων και της διαχείρισης.”

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ειδικούς που παρέχουν εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες για την αποτελεσματική λειτουργία και ανάπτυξη των ξενοδοχείων.

100% Workshop Area:

“Η νέα αυτή υβριδική ενότητα συνδυάζει παρουσιάσεις και εργαστήρια, δημιουργώντας έναν χώρο γνώσης και καινοτομίας.”

Η κεντρική σκηνή και το Seminar Room θα φιλοξενήσουν ομιλίες και εκπαιδευτικές συνεδρίες, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να μάθουν από τους καλύτερους του κλάδου και να ενσωματώσουν νέες τεχνικές και στρατηγικές στην επιχείρησή τους.

Οι Λύσεις:

Σάββατο 09 Νοεμβρίου 2024 - 100% Hotel Design:

Workshops και σεμινάρια που αφορούν τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη καταλυμάτων. Ημέρα αφιερωμένη στον σχεδιασμό, με την τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2024 - 100% Hotel Sales:

Workshops και σεμινάρια που αφορούν το marketing και τις πωλήσεις ξενοδοχείων. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τεχνικές και στρατηγικές για την αύξηση των πωλήσεων και την προώθηση των υπηρεσιών τους.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2024 - 100% Villas & Luxury Apartments:

Workshops και σεμινάρια που αφορούν τη διαχείριση και την πώληση βιλών και πολυτελών διαμερισμάτων. Η ημέρα θα επικεντρωθεί στις ανάγκες και τις προκλήσεις της διαχείρισης αυτών των καταλυμάτων.

Facts & Figures - Athens & Crete 2023-2024

  • 180 Εκθέτες (70% Αθήνα-30% Κρήτη)
  • 42 Workshops και Παρουσιάσεις (50% Αθήνα-50% Κρήτη)
  • 48 Ομιλητές (55% Αθήνα-45% Κρήτη)
  • 2500 Workshop Attendees (65% Αθήνα-35% Κρήτη)
  • 26293 Επισκέπτες (80% Αθήνα-20% Κρήτη)

Το 100% Hotel Show 2024 υπόσχεται μια πρωτοποριακή εκδήλωση που θα θέσει νέα πρότυπα στην πολυτελή φιλοξενία και την ξενοδοχειακή βιομηχανία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr