Boutique De La Parfumerie Glyfada: Ένας χρόνος επιτυχίας, με εντυπωσιακό Eshop και Perfumes Party!
22/12/2017 | 16:50
31/10/2025 | 23:23
Η Φανή Γεωργάκα, τις επιλογές της οποίας, σε αρώματα και προϊόντα περιποίησης, εμπιστευόμαστε και λατρεύουμε επί έναν χρόνο, μας συστήνει τώρα την FGparfumerie.
Εκτιμώντας την αγάπη με την οποία αγκάλιασε ο κόσμος την Boutique de la Parfumerie, στη Γλυφάδα και διατηρώντας πάντα σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα και την αισθητική, η ανήσυχη και ευφάνταστη επιχειρηματίας, δημιούργησε την FGparfumerie.gr, μια κομψή ηλεκτρονική Βoutique με Παριζιάνικο αέρα, με στόχο να φτάσουν τα μαγικά της ελιξήρια σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Το eshop διαθέτει πλούσιο κατάλογο με αρώματα εμπνευσμένα από διάσημους αρωματοποιούς, με γαλλικά αιθέρια έλαια, διάρκειας και μοναδικότητας, με νότες αισθαντικές, ερωτικές, δυναμικές, πικάντικες, αλλά και ρομαντικές.
Όλα τα αρώματα είναι eau de parfum, με 100% ομοιότητα με τα γνωστά αρώματα των διεθνών οίκων, αλλά με ένταση και διάρκεια που ξεπερνά τις 24 ώρες!
Μην ξεχνάμε: «Το άρωμα μιας γυναίκας αποκαλύπτει περισσότερα γι’ αυτήν από το γραφικό της χαρακτήρα» , έχει πει ο Christian Dior.

Πάνω από 600 επιλογές βρίσκονται στη διάθεσή μας, στη δημοφιλή πύλη της ομορφιάς και της ευεξίας στην Γλυφάδα και με τη βοήθεια της Φανής Γεωργάκα και των έμπειρων συνεργατών της, μπορούμε να ανακαλύψουμε τις «νότες» που μας ταιριάζουν και να επιλέξουμε το άρωμα που μας εκφράζει.
Εκεί θα ανακαλύψουμε λάδια και κρέμες ταιριαστές σε κάθε επιδερμίδα, σχεδιασμένες με γνώση και φινέτσα, που προσφέρουν αισθήσεις ανεξίτηλες στο χρόνο, που σαγηνεύουν και σε κάνουν να ονειρεύεσαι και να ταξιδεύεις.
Παράλληλα, στο κατάστημα θα συναντήσουμε τα ξεχωριστά φυτικά προϊόντα του οίκου HARNN τα οποία αποτελούν κορυφαία επιλογή 5άστερων ξενοδοχείων, σε όλο τον κόσμο.
Εμπνευσμένη από την Ασιατική κουλτούρα, η φιλοσοφία του οίκου HARNN που βρίσκεται στην Ταϋλάνδη, χρησιμοποιεί ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει η φύση σε βότανα, έλαια, μπαχαρικά, φυτικά εκχυλίσματα, χωρίς χημικές προσθήκες, για να χαρίσει φυσική λάμψη, ισορροπία και ευεξία. Παραδοσιακές Ασιατικές συνταγές και πιστοποιημένες επιστημονικές έρευνες, συνδυάζονται αρμονικά, για να προσφέρουν ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά, ενώ φυτικά, βιολογικά αιθέρια έλαια αρωματίζουν τον προσωπικό μας χώρο, αντανακλώντας γαλήνια ισορροπία σώματος, πνεύματος και περιβάλλοντος. Επίσης, τα προϊόντα διαθέτουν μοναδική αισθητική και design, με τιμές εξαιρετικά φιλικές.

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ FGparfumerie.gr ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ VINTAGE ΑΡΩΜΑΤΑ.
Στην fgparfumerie.gr λανσάρονται πλέον, γυναικεία αρώματα που αγαπήσαμε, αλλά καταργήθηκαν. Επιλέξτε ανάμεσα σε μία ποικιλία vintage αρωμάτων, που έμειναν ανεξίτηλα στο χρόνο και τη μνήμη, όπως το D&G του Οίκου DOLCE & GABANNA (1992), το SICILY του Οίκου DOLCE & GABANNA (1997) και το ADDICT του Οίκου C. DIOR (2002)
Ανακαλύψτε αγαπημένα κι αξέχαστα αρώματα μιας "άλλης" εποχής, που θα δώσουν αέρα σαγήνης σε κάθε μας εμφάνιση. Επιλέξτε το αγαπημένο σας:
CHANEL Nο 5 του Οίκου CHANEL , Μαιος 1921, στο ατελιέ της οδού Gabon, το άρωμα κάνει την εμφανισή του, ενθουσιάζοντας τα πλήθη. Το 1954 Η MERILYN MONROE επιλέγει το άρωμα και εκτοξεύει τις πωλήσεις του στα ουράνια.
- L' AIR DU TEMPS του Οίκου NINA RICCI (1948) με μόλις 30 συστατικά που θεωρούνται πολύ λίγα για άρωμα του είδους του.
- ELIXIR του Οίκου CLINIQUE (1971)
- MAGIE NOIRE του Οίκου LANCOME (1978)
- OPIUM του Οίκου YSL (1977)
- BRUT ανδρική (1964)
- ΑΝAIS του Οίκου CACHAREL(1978)
- WHITE LINEN του Οίκου ESTEE LAUDER (1978).
Επίσης, στην fgparfumerie.gr θα βρείτε επιλογές που σηματοδοτούν την χρυσή εποχή των αρωμάτων της δεκαετίας 80΄s-90's, όπως:
- EDEN του Οίκου CACHAREL (1994)
- KNOWING του Οίκου ESTEE LAUDER (1988)
- BEAUTIFUL του Οίκου ESTEE LAUDER (1985)
- LOULOU του Οίκου CACHAREL (1987)
- SAMSARA του Οίκου GUERLAIN (1989)
- ETERNITY του Οίκου CALVIN KLEIN (1988)
- POISON του Οίκου C. DIOR (1985)
- PARIS του Οίκου YSL (1983)
Όποιον και να ρωτήσετε, σίγουρα θα έχει να σας διηγηθεί μια ιστορία, για κάποιο από τα παραπάνω αρώματα, που λατρεύει ή που νοσταλγεί να μυρίσει, επειδή του θυμίζουν κάποιον ή κάτι από τα παλιά.
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟY E-SHOP FGPARFUMERIE.GR
Με λάμψη πολλών αστέρων, πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, το "Perfumes Party" της Boutique de la Parfumerie Glyfada.
Δημοφιλείς καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι, γιόρτασαν, μέσα σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, υπό τους μελωδικούς ήχους του σαξόφωνου, μαζί με την επιχειρηματία Φανή Γεωργάκα, τον έναν χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας της Boutique και τα εγκαίνια του e shop FGparfumerie.gr
Η κ. Γεωργάκα και η εταιρία επικοινωνίας BrainCo, υποδέχτηκαν πολλούς αγαπημένους φίλους, που εμπιστεύονται τα ξεχωριστά προϊόντα της, αλλά και τις καινούργιες προτάσεις φροντίδας και ομορφιάς με φυσικές, φυτικές Ελληνικές σειρές, καθώς και τα ανατολίτικα γοητευτικά μυστικά περιποίησης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από την πώληση των προϊόντων, διατίθενται για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι:
Άγγελος Παπαδημητρίου, Παναγιώτα Βλαντή, Μπέσυ Μάλφα, Αντρέας Ροδίτης, Βασίλης Νάτσιος, Κλεοπάτρα Πατλάκη, Μαίρη Συνατσάκη, Σήφης Πολυζωίδης, Λεωνίδας Κακούρης, Βάσια Παναγοπούλου, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Σοφία Βόσσου, Πασχάλης Αρβανιτίδης, Σοφία Αρβανίτη, Νίκη Σερέτη, Ελένη Καρακάση, Αγοραστή Αρβανίτη, Ντορέτα Παπαδημητρίου, Μαρία Ηλιάκη, Δημήτρης Γιώτης, Άννα Σταματιάδου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χρήστος Βαρθαλίτης, Κωνσταντίνος Κασπίρης, Άκης Χαραλαμπίδης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μανώλης Κλωνάρης, Θοδωρής Βουρνάς, Σοφία Παπάζογλου, Γιώργος Ντάβλας, Στέλλα Καπάτου, Κόνι Μεταξά, Άντζελα Ευριπίδη, Φλώρα Σωτηράκη, Άντζυ Νομικού, Μαρία Ψηλού και άλλοι.
Σχολιάστε