NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Βιβλία
ανάγνωση

Πώς θα βρεις την τέλεια δουλειά; Πώς θα ξεχωρίζεις; Πώς να διαπραγματευτείς;

Πώς θα βρεις την τέλεια δουλειά; Πώς θα ξεχωρίζεις; Πώς να διαπραγματευτείς;

Για να ξεχωρίσεις και να πετύχεις στον σύγχρονο επαγγελματικό στίβο δεν αρκεί μια έξυπνη ιδέα και μια καλή ομάδα, χρειάζεται και πολύ διάβασμα.

Οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι δηλώνουν ότι η οπτική τους και κατά συνέπεια οι δράσεις τους επηρεάστηκαν από κάποιο βιβλίο. Τα 5+2 business books που παρουσιάζονται παρακάτω δίνουν συμβουλές και παρουσιάζουν πρακτικές για την εξέλιξη κάθε επαγγελματία αλλά και την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης.

Πως θα βρεις την τέλεια δουλειά; Πως θα ξεχωρίζεις; Πως να διαπραγματευτείς; Πώς οι εκατομμυριούχοι γίνονται εκατομμυριούχοι; Πως θα γίνεται πιο δημιουργικοί; Πώς να πουλάτε;

Όλες οι απαντήσεις είναι εδώ…

Σημασία δεν έχει τι λες αλλά πως το λες

Μάϊκλ Πάρκερ

Είτε κυνηγάς την τέλεια δουλειά, είτε θες να ετοιμάσεις την τέλεια παρουσίαση για τον νέο πελάτη, είτε απλώς θέλεις να εντυπωσιάσεις ένα ακροατήριο δύο ή ακόμα και χιλιάδων ατόμων, αυτό το βιβλίο θα σου δείξει πώς

ΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ Μάθε πώς

Κωνσταντίνος Ποδότας

Πώς οι εκατομμυριούχοι γίνονται εκατομμυριούχοι; Όλα όσα δε σου έμαθαν στο σχολείο. Αυτό το βιβλίο ΔΕΝ είναι για σένα. Εκτός αν θέλεις να γίνεις πραγματικά ΠΛΟΥΣΙΟΣ. Εκτός αν έχεις όνειρα που θέλεις να ζήσεις. Μάθε με απλό τρόπο και ξεκινώντας από σήμερα κιόλας

Σημασία δεν έχει πόσο Καλός Είσαι αλλά πόσο Καλός θέλεις να Γίνεις

Πολ Άρντεν

Λένε ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο… Πόσο μάλλον σε μια εποχή σκληρού ανταγωνισμού όπως η σημερινή. Το βιβλίο αυτό θα σας δώσει τα εφόδια για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας – να ξεπεράσετε τις αμφιβολίες και τις αναστολές σας, ώστε να κάνετε το απίθανο πιθανό.

Έξω Από Τα Δόντια

George Lois

O σοφός George Lois μοιράζεται όσα έμαθε στα 60 χρόνια της καριέρας του. Το βιβλίο αυτό είναι ένας απαραίτητος οδηγός για όσους θέλουν να απογειώσουν τη δημιουργικότητά τους, και προσφέρει συμβουλές, μυστικά και μεθόδους, δοσμένα με τολμηρή γραφή.

human-head-shaped-bookshelf-stacked-with-books.jpg?mtime=20180321124337#asset:81192


Η Απάτη του Ίκαρου

Seth Godin

Τι είναι αυτό που φοβάσαι; Οι παλιοί κανόνες: Παίξε εκ του ασφαλούς. Μείνε στη ζώνη άνεσής σου. Βρες μια εταιρεία, μια δουλειά, ένα σετ κανόνων να ακολουθήσεις. Μην ξεχωρίζεις. Μην πετάς κοντά στον ήλιο.
Η νέα πραγματικότητα: Καλύτερα να μετανιώσεις παρά να μην προσπαθήσεις. Πρέπει να πετάξεις ψηλότερα από ποτέ.

Η τέχνη της διαπραγμάτευσης

Λουκ Ρίτσαρντ- Ουάτκινς Μάικ

Στον κόσμο των επιχειρήσεων, διαπραγματευτές με αυτοπεποίθηση είναι πάντα περιζήτητοι.Το βιβλίο αυτό, γεμάτο πρακτικές συμβουλές και χρήσιμα εργαλεία, θα βοηθήσει κάθε επιχειρηματία να «ακονίσει» τις ικανότητές του και φυσικά να ανταμειφθεί γι' αυτές και με το παραπάνω.

Μην πουλάτε, κάντε τους άλλους να αγοράσουν

Γιάννης Τζαβλόπουλος

Μια ολοκληρωμένη προσέγγιση των επαγγελματικών πωλήσεων προσαρμοσμένη στις επιταγές του σήμερα, με χρήσιμα εργαλεία πωλήσεων, αναλύσεις περιπτώσεων, ασκήσεις, φόρμες και παραδείγματα, που αφορούν τόσο τους συμβούλους, όσο και τους διευθυντές πωλήσεων.


Τι περιμένετε;

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr