NEWSFLASH...
neoecommerce
ανάγνωση

Η Amazon αναμένεται να μπει σύντομα στην τουρκική αγορά

Η Amazon αναμένεται να μπει σύντομα στην τουρκική αγορά

Η Amazon αναμένεται να μπει σύντομα στην τουρκική αγορά. Αυτό αποκαλύπτει η προχθεσινή θέση εργασίας αναζήτησης ενός Team Manager, με έδρα την Κωνσταντινούπολη.

Προς το παρόν η Amazon εξυπηρετεί την τουρκική αγορά μέσω της Amazon.de. Ειδικότερα, η Amazon μετέφρασε τόσο την ιστοσελίδα και το μενού πλοήγησης του γερμανικού ηλεκτρονικού καταστήματός της όσο και τις επωνυμίες εκατομμυρίων προϊόντων. Επιπλέον μεταφράστηκαν και όλες οι πληροφορίες σχετικές με την αποστολή των παραγγελιών, οι κυριότερες συχνές ερωτήσεις αλλά και οι επιβεβαιώσεις ολοκλήρωσης των παραγγελιών και των αποστολών. Τέλος, η Amazon τοποθέτησε στο αντίστοιχο τμήμα εξυπηρέτησης, τούρκους agents, με τους οποίους οι τούρκοι πελάτες μπορούν να απευθυνθούν μέσω email ή και μέσω τηλεφώνου. Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν και οι ελκυστικοί όροι παράδοσης – δωρεάν αποστολή για παραγγελίες αξίας 49 ευρώ για τους πελάτες της με έδρα την Τουρκία.

Η Amazon αναμένεται να μπει σύντομα στην τουρκική αγορά
The Team Manager will be responsible for the co-ordination, leadership and operations of the Vendor Support and Seller Support Teams in our newly opened site in Istanbul.

Το λανσάρισμα της Amazon.com.tr αναμένεται να γίνει προς το τέλος του έτους ή και νωρίτερα, μέσα στο καλοκαίρι. Ενώ ενδιαφέρον θα έχει να δούμε στο μέλλον για το πια Amazon Fulfillment Center θα εξυπηρετήσουν την τουρκική αγορά.

Τα παραπάνω, πιθανώς, είναι προάγγελος εισόδου της Amazon στην ελληνική αγορά (Με ποια στρατηγική θα διεισδύσει η Amazon τελικά στην ελληνική αγορά;).

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr