NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Top Stories από το Διαδίκτυο
ανάγνωση

8 ταχύτατα αναπτυσσόμενοι κλάδοι για να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας!

8 ταχύτατα αναπτυσσόμενοι κλάδοι για να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας!

H στιγμή είναι καλή. Έχετε το μικρόβιο της επιχειρηματικότητας; Σκεφτείτε να ιδρύσετε κάποια επιχείρηση σε αυτούς τους τομείς που σύμφωνα με αναλύσεις δεδομένων και συνεντεύξεις με ειδικούς των επιχειρήσεων, επενδυτές και επιχειρηματίες είναι πολύ προσοδοφόρες.

Βοήθεια σε καταστροφές: Μια σειρά από φυσικές καταστροφές και ανθρωπογενείς καταστάσεις έκτακτης ανάγκης έχουν αυξήσει τη ζήτηση για σχετικές υπηρεσίες υπηρεσίες αλλά και τη χρηματοδότηση απέναντι σε σχετικές startup. Τα έσοδα για τη βιομηχανία παροχής βοηθειών από καταστροφές αναμένεται να περάσουν στα 11,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022 από 10,1 δισεκατομμύρια δολάρια το 2017, σύμφωνα με την IBISWorld.

Εναλλακτικά προϊόντα διατροφής με πρωτεΐνες: Η τεχνολογία είναι τώρα διαθέσιμη για να καλύψει τη ζήτηση των καταναλωτών για εύγευστες τροφές που χρησιμοποιούν πρωτεΐνες από μη συμβατικές πηγές. Η αγορά αντιπροσώπευε τα 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια το 2016 και αναμένεται να αυξηθεί κατά 6,8% μεταξύ 2017 και 2022, σύμφωνα με έρευνες και τις αγορές.

eSports: Η εξαγορά της Twich από την Amazon με $970 εκατομμύρια και η πιθανότητα ότι ο NCAA (Εθνικός Κολλεγιακός Αθλητικός Σύνδεσμος ) θα υποστηρίζει το κολλεγιακό gaming θα δώσει τεράστια ανάπτυξη στα eSports. Ο κλάδος αναμένεται να φθάσει τα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, έναντι 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2018, σύμφωνα με την έρευνα της SuperData.

Πρακτορείο influencers: Αυτός ο κλάδος βοηθά τους Social Media stars να μετατρέψουν τη δημοφιλία τους σε λεφτά. Καθώς η επιρροή των κοινωνικών μέσων συνεχίζει να αυξάνεται, τα έσοδα για τη βιομηχανία αναμένεται να αυξηθούν στα 10,8 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022, με άνοδο 2,2% από το 2017, σύμφωνα με το IBIS.

Τεχνολογία ομορφιάς: Η ανάμειξη της τεχνολογίας με την ομορφιά γεννά καινοτόμα προϊόντα με μεγάλη ζήτηση. Αποτελεί μεγάλη ευκαιρία. Η συνολική αγορά ομορφιάς αναμένεται να περάσει στα 27,8 δισεκατομμύρια δολάρια το 2022 από 22,1 δισεκατομμύρια δολάρια πέρσι, σύμφωνα με την IBIS.

Φροντίδα αναπαραγωγικής υγείας των γυναικών: Οι start ups βοηθούν τις γυναίκες να ελέγχουν την αναπαραγωγική τους υγεία με εφαρμογές παρακολούθησης της γονιμότητας και άλλες υπηρεσίες. Σύμφωνα με μια μελέτη του Harris Williams του 2015, η αξία της αγοράς της γονιμότητας των Η.Π.Α. εκτιμάται μεταξύ 3 και 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Κρασί σε μεταλλικό δοχείο: Η διάδοση των μεταλλικών κουτιών έναντι των άλλων είναι ραγδαία τα τελευταία χρόνια, ειδικά στους Millennials. Οι συνολικές πωλήσεις σε κρασιά που συσκευάζονται σε μεταλλικά κουτιά άγγιξαν πέρσι τα $32.3 εκατομμύρια σημειώνοντας $29 εκατ. Αύξηση από το 2014, σύμφωνα με τη Nielsen.

Φροντίδα ηλικιωμένων: Οι επιχειρήσεις πρέπει να βρίσκουν καινοτόμους τρόπους για να φροντίσουν τον μεγάλο πληθυσμό των ηλικιωμένων. Η βιομηχανία δημιούργησε έσοδα άνω των 50,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2017,  ένας αριθμός που η IBIS αναμένει να αυξηθεί κατά 42% περίπου μέχρι το 2022.

Πηγή: semifind.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr