NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Top Stories από το Διαδίκτυο
ανάγνωση

Έρευνα: Ένα reality show είναι πιο κερδοφόρα επένδυση σε σύγκριση με ένα πτυχίο της Οξφόρδης

Έρευνα: Ένα reality show είναι πιο κερδοφόρα επένδυση σε σύγκριση με ένα πτυχίο της Οξφόρδης

Όπως υποστηρίζει η φίρμα οικονομικών συμβούλων Frontier, οι συμμετέχοντες σε ένα τηλεοπτικό reality show, στη συγκεκριμένη περίπτωση του δημοφιλούς βρετανικού «Love Island», μπορεί να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία, τουλάχιστον στον οικονομικό τομέα, σε σύγκριση με κάποιον που έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης ή του Κέμπριτζ.

Κατά μέσο όρο, όσοι παίρνουν μέρος στο συγκεκριμένο reality, αναζητώντας την αγάπη, την φήμη και τα λεφτά, μπορούν να αναμένουν πως θα κερδίσουν 1,1 εκατομμύρια στερλίνες (1,2 εκατομμύρια ευρώ), ξεπερνώντας τα προβλεπόμενα οικονομικά οφέλη από τις σπουδές σε ένα πρωτοκλασάτο πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με την Frontier, υπολογίζεται πως οι απόφοιτοι της Οξφόρδης και του Κέμπριτζ βγάζουν στην ζωή τους περίπου 815.000 στερλίνες περισσότερες από κάποιον που δεν έχει φοιτήσει ποτέ σε πανεπιστήμιο.

Τονίζεται πως, αν και το ζευγάρι που κερδίζει στο reality βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 50.000 στερλίνες, τα πολλά χρήματα προέρχονται από posts σε κοινωνικά δίκτυα αλλά και από διάφορες εμφανίσεις που πραγματοποιούνται μετά την αποχώρηση τους από αυτό.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr