NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Έχεις μία επιχειρηματική ιδέα; Απογείωσέ την στο PRAKSIS Business Coaching Center

Έχεις μία επιχειρηματική ιδέα; Απογείωσέ την στο PRAKSIS Business Coaching Center

Μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα Business Coaching Center που υλοποιεί η PRAKSIS με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Citi Foundation, ως μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Pathways to Progress, δέχεται αιτήσεις συμμετοχής. Εάν θέλετε να προετοιμάσετε σωστά το νέο επιχειρηματικό σας βήμα, εάν δυσκολεύεστε με όρους όπως κοστολόγηση, οικονομικές προβλέψεις ή digital marketing, εάν θέλετε καθοδήγηση για να προχωρήσετε, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στο PRAKSIS Business Coaching Center και να βρείτε τη στήριξη που χρειάζεστε.

Η ανθρωπιστική οργάνωση PRAKSIS, με διαδρομή 20 ετών και Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2017, υλοποιεί περισσότερα από 40 ανθρωπιστικά προγράμματα, με κύριο στόχο την αντιμετώπιση  του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού. Το PRAKSIS Business  Coaching Center ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια δίνοντας, εν μέσω κρίσης, τη δυνατότητα σε άτομα που έχουν πληγεί από την κρίση, να χτίσουν ένα καλύτερο αύριο.

Στόχος του είναι να δώσει σε νέους επιχειρηματίες,   γνώσεις και   εφόδια που χρειάζονται προκειμένου να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους σωστά προετοιμασμένοι. Η μεθοδολογία του προγράμματος έχει βραβευθεί (Education Business Awards 2016 & 2017) και επιβεβαιωθεί στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, καθώς 1 στους 3 επιχειρηματίες έχει κάνει το όνειρό του πράξη. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο   εντατικό πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρηματικών δεξιοτήτων, διάρκειας 4 μηνών, το οποίο προσφέρεται εντελώς δωρεάν σε επιλεγέντες συμμετέχοντες, ενώ δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής περιορισμένου αριθμού υποψηφίων από την επαρχεία μέσω Skype.

Πώς λειτουργεί

Αρχικά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα praksis.gr/bcc και συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής. Εάν η ιδέα σας προκριθεί από τη διαδικασία αξιολόγησης και συνεντεύξεων, τότε θα ξεκινήσει για εσάς ένα πολύ ενδιαφέρον και εποικοδομητικό ταξίδι στην επιχειρηματικότητα, που θα διαρκέσει 4 μήνες. Πρώτη στάση είναι το Bootcamp Επιχειρηματικότητας, που θα υλοποιηθεί στα μέσα Οκτωβρίου. Ακολουθούν εβδομαδιαίες συναντήσεις με τους επιχειρηματικούς συμβούλους και τους coach του προγράμματος, με τους οποίους θα δουλεύετε στο δικό σας επιχειρηματικό project και με βάση τον στόχο που έχετε συμφωνήσει από κοινού.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο praksis.gr/bcc ή καλώντας στο 210 5205200. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Αιτήσεις μετά την 9/9/2018 δεν θα γίνονται δεκτές.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr