NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Γιάννης Κλεώπας

Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος, Kleopas Alliott S.A.

Ο Γιάννης Κλεώπας ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως βοηθός λογιστή και λογιστής σε ανώνυμες εταιρίες (1983-1985), κατόπιν έγινε προϊστάμενος λογιστηρίου ανώνυμης εταιρίας (1985-86) και άσκησε οικονομική διεύθυνση εταιρειών μεγάλου ομίλου (1986-1991). Το 1991 ιδρύει την «Kleopas Alliott S.A.», η οποία είναι φοροτεχνική - λογιστική και ελεγκτική εταιρεία με 40 άτομα προσωπικό και πάνω από 300 εταιρείες πελάτες. Από το 1993 η εταιρεία είναι πλήρες μέλος του ομίλου «Alliott Group», με έδρα το Λονδίνο, ενώ από το 2007 διατηρεί και υποκατάστημα στη Μύκονο.

Το 2009 ιδρύει την «Kleopas Payroll Services LtD», εταιρεία με απόλυτη ειδίκευση στη μισθοδοσία μεγάλων εταιρειών. Η εταιρεία από την ίδρυση της, είναι συνεργάτης της «ADP Employer Services International» για την Ελλάδα. Το 2014 ιδρύει την «Kleopas Global Business Services SA» η οποία αναλαμβάνει την επέκταση των δραστηριοτήτων ελληνικών επιχειρήσεων εκτός Ελλάδας. Το 2016 ιδρύει την «Kleopas Business Services Srl» (Romania) με έδρα το Βουκουρέστι, η οποία είναι φοροτεχνική - λογιστική και ελεγκτική εταιρεία με 15 άτομα προσωπικό.

Υπήρξε και είναι εισηγητής σε θέματα λογιστικής και φορολογίας σε πολλά σεμινάρια. Είναι μέλος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και διετέλεσε Πρόεδρος του παγκόσμιου Δ.Σ. του ομίλου «Alliott Group», επί τετραετία (2012-2016)

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr