NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Αλκμάν Γρανίτσας

Εταίρος, Kyklos Associates

Ο Αλκμάν Γρανίτσας είναι ειδικός στον τομέα της επικοινωνίας με 30ετή εμπειρία στις διεθνείς και δημόσιες σχέσεις. Το 2015 ίδρυσε στην Αθήνα την Kyklos Associates, εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών και επικοινωνίας με εξειδίκευση στην επιχειρηματική και πολιτική επικοινωνία και ένα ευρύ πελατολόγιο σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Στο παρελθόν διετέλεσε για 8 χρόνια Greece & Cyprus Bureau Chief για την Wall Street Journal, όπου ηγήθηκε της δημοσιογραφικής ομάδας και συνέβαλλε στον συντονισμό της κάλυψης της ευρωπαϊκής οικονομικής κρίσης. Πριν έρθει στην Ελλάδα, εργάστηκε περίπου για δέκα χρόνια στο Χονγκ-Κονγκ και τη Σιγκαπούρη.

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ όπως η Wall Street Journal, το CNN, το CNBC, το BusinessWeek και το πρακτορείο Reuters, ενώ παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κυβερνήσεις, πολιτικούς και επιχειρήσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ουάσιγκτον ύστερα από την ολοκλήρωση των σπουδών του στα Διεθνή Οικονομικά από το Georgetown University.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr