NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Μιχάλης Κωστόπουλος

Co-Founder, Opsarion

Ο Μιχάλης Κωστόπουλος ασχολείται με τον τουρισμό τα τελευταία 15 χρόνια - τα 10 σε ξενοδοχεία. Είναι απόφοιτος της Ανωτέρας σχόλης τουριστικών επαγγελμάτων Ρόδου Α.Σ.Τ.Ε.Ρ. Εργάζεται ως Food & Beverage Manager στον Όμιλο Mitsis Hotels. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε αρκετές εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μερικές από τις εταιρείες που έχει συνεργαστεί είναι η Grecotel, Atlantica, Esperia, το πολυβραβευμενο ξενοδοχείο The Vineyard (Relais & Chateaux), όπως και με την InterContinental Hotels στο Λονδίνο.

Αρθρογραφία

Food for Thought

Η σημασία του Βranding

Μιχάλης Κωστόπουλος 06_02_23
Food for Thought

Η κουλτούρα της μετριότητας

Μιχάλης Κωστόπουλος 28_11_22
Καριέρα & HR

Αποτελεί η έλλειψη εργατικού δυναμικού απειλή για τη βιομηχανία φιλοξενίας και...

Μιχάλης Κωστόπουλος 17_03_22
TourismLab

Τρία χαρακτηριστικά της τουριστικής βιομηχανίας μετά τον COVID-19

Μιχάλης Κωστόπουλος 19_01_22
Επιχειρήσεις & Know-how

Τουρισμός: Η ποιότητα της εμπειρίας και το μπαλκόνι της Ιουλιέτας στη Βερόνα

Μιχάλης Κωστόπουλος 30_11_21
Food for Thought

Δεν επιλέγουμε εμείς τις αναμνήσεις των διακοπών μας, αλλά εκείνες εμάς

Μιχάλης Κωστόπουλος 12_11_19
Food for Thought

Ο μοναδικός εχθρός της γενιάς μας λέγεται «δεν μπορώ»

Μιχάλης Κωστόπουλος 22_10_19
Επιχειρήσεις & Know-how

Η «εποχή του πελάτη» στις επιχειρήσεις εστίασης

Μιχάλης Κωστόπουλος 03_10_19
TourismLab

Κουλτούρα φιλοξενίας και τουριστική συνείδηση: Ό,τι κάνουμε έχει αντίκτυπο

Μιχάλης Κωστόπουλος 17_09_19
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr