NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Βάσια Ατσάλη

Managing Partner, Flya Consulting

Η Βάσια Ατσάλη ίδρυσε και διευθύνει τις δραστηριότητες της Flya Consulting από το 2010. Διαθέτει 25+ χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία και ηγεσία αποτελεσματικών ομάδων, στη διευκόλυνση και διαχείριση της αλλαγής και στο coaching. Σήμερα εστιάζεται στο coaching ατόμων και ομάδων ICT. Βασισμένη στην επαγγελματική της καριέρα σε εταιρίες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών σε διευθυντικές θέσεις τόσο τεχνικές όσο και εμπορικές, γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα/προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των εταιριών του κλάδου αυτού της τεχνολογίας.

Πριν την ίδρυση της Flya Consulting, σαν ελεύθερη επαγγελματίας εργαζόταν με άτομα σε ατομικές συνεδρίες ατομικής συμβουλευτικής και συμβουλευτικής σταδιοδρομίας, καθώς και σε έργα μεγάλων οργανισμών και επιχειρήσεων ICT. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας της εργάστηκε σαν στέλεχος σε πολλές επιχειρήσεις πληροφορικής και επικοινωνιών που κάλυπταν περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Άρχισε την καριέρα της σαν Μηχανικός Δικτύων Υπολογιστών, συνέχισε σαν Σύμβουλος και στο τέλος ήταν Διευθύντρια Πωλήσεων.

Σπούδασε Ηλεκτρονικά, Πληροφορική, Μεταπτυχιακό Δικτύων H/Y και Ψυχολογία. Έχει διαπίστευση στο Εταιρικό Coaching και πιστοποιήσεις στο Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP)  και τη Συστημική Συμβουλευτική.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr