NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Αναστασία Παπαδοπούλου

Partner, Keystone Law

Η Αναστασία Παπαδοπούλου είναι δικηγόρος στην Αγγλία, συνέταιρος (Partner) στην Keystone Law, μια διεθνή δικηγορική εταιρεία με έδρα το Λονδίνο. Πριν την Keystone Law, εργάστηκε ως επικεφαλής του Τμήματος Ναυτιλίας της δικηγορικής εταιρείας TLT LLP (πρώην Constant & Constant) στο Λονδίνο, αφού είχε ήδη εργαστεί στο Tμήμα Μεταφορών και Οικονομικών της δικηγορικής εταιρείας Clyde & Co LLP επίσης στο Λονδίνο, για 7 χρόνια.

Έχει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε συναλλαγές ναυτιλιακών εργασιών, όπως συμβάσεις αγοραπωλησίας πλοίων όλων των τύπων, ναυλώσεις πλοίων, συμβάσεις διαχείρισης πλοίων, χρηματοδότηση και αναχρηματοδότηση για δανειολήπτες και δανειστές. Επίσης, έχει εμπειρία σε θέματα περιβαλλοντικής συμμόρφωσης ναυτιλιακών εταιριών, στην παροχή συμβουλών σε τεχνολογικές εταιρείες στο χώρο της ναυτιλίας σε ζητήματα εμπορικά, εργατικά, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και σε θέματα αδειοδότησης και ανεύρεσης πόρων.

Έχοντας εργαστεί, στην αρχή της καριέρας της, στο χώρο των δομημένων χρηματοοικονομικών προϊόντων με την δικηγορική εταιρεία Ashurst LLP, η Αναστασία έχει επιπλέον εμπειρία σε κεφαλαιαγορές και παράγωγα. Τέλος, έχει αναγνωριστεί για την δουλειά της από τη Legal 500 τα τελευταία δύο χρόνια. 

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr