NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Κατερίνα Αρνέλλου - Ιωαννίδου

Team Leader, Generation Y

Η Κατερίνα Αρνέλλου- Ιωαννίδου είναι η Team Leader του τμήματος Παραγωγής της Generation Y,  ελληνικής πολυεθνικής που λειτουργεί ως εξειδικευμένος σύμβουλος e-business, αναλαμβάνοντας την πλήρη ψηφιακή μεταμόρφωση κάθε επιχείρησης. 

Ως επικεφαλής του Τμήματος Παραγωγής, η Κατερίνα Αρνέλλου είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής Πατρών, με δύο μεταπτυχιακά στο Project Management και στις Δημόσιες Σχέσεις & Διοίκηση. Είναι υπεύθυνη προγράμματος σε όλο το υφιστάμενο πελατολόγιο της Generation Y, παρέχοντας στα μέλη των τμημάτων παραγωγής τις απαραίτητες πληροφορίες, γνώσεις, εμπειρία, κίνητρα, υποστήριξη και συμβουλές προκειμένου να διασφαλίζεται το γρήγορο, ανεμπόδιστο και βέλτιστο αποτέλεσμα σε όλα τα στάδια ζωής των projects.

Συγκεντρώνοντας ένα εντυπωσιακό σύνολο γνώσεων και hard skills και συνοδεύοντάς τα με σημαντικά soft skills, όπως είναι η ευελιξία, η οργανωτικότητα, η μεθοδικότητα, η δημιουργικότητα, η προσήλωση στον στόχο και η ενσυναίσθηση, η Κατερίνα Αρνέλλου αποτελεί σίγουρα σημείο αναφοράς για το τμήμα της, όπου καθημερινά εμπνέει τα μέλη του να γίνεται καλύτερα

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr