NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Απόστολος Λιανός

Performance Marketing Manager's Coordinator, Generation Y

Ο Απόστολος Λιανός είναι απόφοιτος του Τμήματος Εμπορίας & Διαφήμισης του ΤΕΙ Αθήνας και ηγείται της ομάδας του τμήματος Performance Marketing της Generation Y - International eBusiness Hub. Αντιλήφθηκε από πολύ νωρίς την κλίση του στα reports και τους αριθμούς και από τότε ασχολείται καθημερινά με την ανάλυση δεδομένων (analytics), με αποδεδειγμένη εμπειρία στη διαχείριση και βελτιστοποίηση digital marketing καμπανιών.

Ψάχνει πάντα τρόπους να ενημερώνεται για κάθετί καινοτόμο και αυτή την περίοδο εκπαιδεύεται σε online εργαλεία και τεχνικές, όπως το Google Tag Manager και το SEO, ώστε να κατανοήσει σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος τη συμπεριφορά των χρηστών στο online περιβάλλον καθώς και πώς θα τους στοχεύσει πιο άμεσα και αποδοτικά.

Παθιάζεται με την ιδέα πως μπορεί να συνεισφέρει ενεργά στην ανάπτυξη και εξέλιξη μιας επιχείρησης με τις γνώσεις και την εμπειρία του και στόχος του είναι η ανάπτυξη του τμήματός του σε τεχνικό αλλά και ανθρώπινο επίπεδο. Γι’αυτόν τον λόγο, στον ελεύθερό του χρόνο διαβάζει και εκπαιδεύεται στο Management και τη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr